حدود شش هزار مورد نمونه از فراوردههای غذایی در استان تهران گرفته شد
مدیرکل استاندارد استان تهران از حدود شش هزار مورد نمونهبرداری از فراوردههای غذایی مشمول استاندارد اجباری در واحدهای تولیدی و صنفی در استان تهران، از ابتدای سال تاکنون خبر داد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه اقتصاد به نقل از روابط عمومی ادارهکل استاندارد استان تهران، از ابتدای سال95 تاکنون، بازرسان استاندارد حدود 14هزار مورد بازرسی از مراکز عرضه، واحدهای صنفی و واحدهای تولیدی فعال در صنعت غذا، انجام دادهاند و در پی آن، شش هزار مورد نمونهبرداری از فراوردههای غذایی صورت گرفت.
مسلم بیات در تشریح این خبر گفت: بازرسان استاندارد در نتیجه این بازرسیها، بیش از 30هزار بسته انواع لبنیات( ماست، ماست موسیر، دوغ، بستنی)، بیش از 45هزار قوطی کنسرو تن ماهی، بیش از 53 هزار قوطی انواع نوشیدنی( ماءالشعیر و آبمیوه)، بیش از 15هزار بسته پاستیل، 24هزار و 500 بسته انواع فراوردههای پروتئینی(جوجه کبابی و پروتئین گیاهی سویا)، 20هزار بسته انواع اسنک و پفک، حدود 13 هزار بسته قندو شکر، حدود 7هزار بسته فراوردههای یخی، حدود 2هزار بسته چای، 2400 عدد انواع کیک، بیش از 3هزار لیتر آبلیمو و مقادیر زیادی خامه قنادی، نان جو، خرما، جو و گندم پوست کنده غیراستاندارد را توقیف و متخلفین را به دادگاه معرفی کردند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *