به جای هر پنج بازنشسته یک نفر استخدام می شود/ بزرگترین مشکل جوانان، اشتغال است که هیچ برنامه ریزی برای آن نشده است
موسوی لارگانی با بیان اینکه من اعتقاد ندارم که استخدام دولتی صورت بگیرد، اظهار داشت: برای سال 96 هیچ مبلغی جهت استخدام تخصیص داده نشده است و به جای هر 5نفر بازنشسته یک نفر مشغول به کار می شود.
خبرگزاری میزان -
ناصر موسوی لارگانی در گفت و گو باخبرنگار گروه سیاسی با تاکید بر اینکه من اعتقادی ندارم که استخدام دولتی صورت بگیرد، گفت: دولت ما به اندازه کافی متورم هست و تعداد نیروهایش هم زیاد است اما باید در بخش خصوصی شرکت های دانش بنیانی که در کشور تشکیل شده را حمایت کند تا بتوانند اشتغال قابل توجهی ایجاد کنند.
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه برای استخدام در سال 96 هیچ رقمی تخصیص داده نشده است بیان داشت: علی رغم اینکه بزرگترین مشکل جوانان اشتغال است هیچ برنامه ریزی برای اشتغال جوانان دیده نشده و شاید صرفا به جای هر 5 نفر بازنشسته یک نفر مشغول به کار شود زیرا بودجه آن در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه در این طرح به جای هر 5 نفر بازنشسته که 5 حقوق دریافت می کردند، دیگر به یک نفر حقوق داده می شود، بیان داشت: این در حالی است که افراد بازنشسته پایه حقوق بالایی داشته اند ولی افرادی که تازه وارد سیستم می شوند حقوق پایین تری دریافت می کنند.
موسوی لارگانی با بیان اینکه ما ظاهرا دولت را با حذف چند وزارتخانه کوچک کرده ایم، خاطر نشان کرد: اگرچه چند وزارتخانه، برخی ساختمان ها را فروخته اند اما ما شاهد بودیم که از طرفی دیگر ساختمان دیگری را با هزینه بیشتر ساخته یا خریداری کرده اند.
وی تصریح کرد: همه این اتفاقات درحالی رقم خورده است که ما هرگز شاهد کم شدن نیروهای این وزارتخانه که قرار بود کوچکی سازی بشوند نبوده ایم.
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با تاکید بر اینکه اشتغال جوانان، به ویژه جوانان تحصیلکرده در رشته های مختلف که مدارک کارشناسی ارشد گرفته اند و الان بیکارند بزرگترین مشکل کشور است، بیان داشت: حتی اگر یک درصد از این افراد امید داشتند که در بخش خصوصی بتوانند فعالیت کنند با توجه به رکودی که در کشور حاکم شده ما هر روز شاهد افزایش بیکاری هستیم و نیروهایی هم که سر کار بودند بیکار شده اند و با تعدیل نیروها و یا تعطیلی کارخانجات و شرکت های خصوصی ما شاهد افزایش بیکاری هستیم.
لارگانی خاطر نشان کرد: در شش ماه نخست سال 95 فقط در استان اصفهان کسانی که تحت پوشش بیمه بیکاری رفتند بیش از 20 هزار نفر بودند و یک تعداد قابل توجهی از اینها بیمه بیکاری شامل حالشان نمی شد زیرا که قرارداد آنها یک ماهه و یا چند ماهه بوده است.
وی مشکل اساسی را خواسته های دانشگاه آزاد برشمرد که همواره می خواهد به درآمدهای خود اضافه کند و بر همین اساس رشته های جدیدی که هیچ جایگاه و بازار کاری را ندارند تاسیس می کند تا فقط درامد بیشتری داشته باشد و از این طریق به جمعیت بیکاران افزوده می شود.
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه دولت باید برای بخش خصوصی برنامه ریزی کرده و آن را حمایت کند تا بتوانند جوانان تحصیلکرده را مشغول کار کنند، خاطر نشان کرد: دولت فعلی با توجه به مشکلاتی که برای جوانان بیکار هست هیچ تدبیری در نظر ندارد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *