عزیزی شیفته و دلداده اهل بیت مخصوصاً حضرت زهرا (س) بود/ یاس کبود تعبیر عشق احمد عاشق بود
نویسنده کتاب "راز رشید" گفت: من بارها احمد را در محافل شعری و ادبی دیده بودم. یکی از آن مکان هایی که من عزیزی را زیاد دیده بودم جبهه بود. احمد عزیزی انس و الفت ویژه ای با بچه های جبهه داشت و بخشی از الهام های خود را از آنجا می گرفت.
خبرگزاری میزان -
محمدرضا سنگری شاعر و ادیب انقلابی در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی ، درخصوص جایگاه شاعر فقید احمد عزیزی گفت: زنده یاد احمد عزیزی چهره ای است که کمتر نویسنده و شاعری در روزگار ما با وی آشنا نباشد. گرچه عمده شهرت وی به مدد شعر است اما وجه نثر آثار عزیزی بر اشعارش هم غلبه می کرد.
وی در همین راستا ادامه داد: احمد عزیزی از شاعران بسیار تاثیرگذار دوران معاصر هستند و این به حدی است که برخی از اصطلاحات رایج بین مردم از وی سرچشمه می گیرد. به عنوان مثال واژه یاس کبود را که تعبیری برای "حضرت فاطمه زهرا (ص)" است از شعر عزیزی آغاز می شود.
این شاعر عاشورایی افزود: عزیزی شاعری بسیار تاثیرگذار بود و با ساخت انواع مثنوی نگاه و ترکیب تازه ای به ادبیات عصر انقلاب بخشید. دریغا احمد زمان کوتاهی بین ما بود و بر اثر حادثه ای که 9 سال درگیر آن بود از میان ما رفت.
نویسنده "راز رشید" درباره خاطرات مشترک خود با احمد عزیزی اذعان کرد: من بارها احمد را در محافل شعری و ادبی دیده بودم. یکی از آن مکان هایی که من عزیزی را زیاد دیده بودم جبهه بود. احمد عزیزی انس و الفت ویژه ای با بچه های جبهه داشت و بخشی از الهام های خود را از آنجا می گرفت.
سنگری با اشاره با شیفتگی احمد عزیزی به مقام "حضرت زهرا (س)" خاطرنشان کرد: من خاطره شیرینی از آن بزرگوار دارم. وی همواره دلداگی و شیفتگی خاصی نسبت به "حضرت زهرا (س)" داشت و در جای جای زندگی اش این را می توان به خوبی مشاهده کرد. یادم می آید مرکزی به صورت تخصصی درباره آن حضرت مطالعاتی انجام می داد. یکسال، در آن محل ماکتی از خانه "حضرت زهرا (س)" ساخته شده بود. هیچ وقت یادم نمی رود که احمد عزیزی هر روز به آنجا می رفت، گوشه ای از خانه می نست و در مقام آن حضرت شعر می گفت.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *