"نخست وزیر پاکستان": علمای دینی، به مبارزه با افراط گرایی کمک کنند
نخست وزیر پاکستان از تمامی رهبران، شخصیت ها و احزاب و گروه های مذهبی کشورش خواست با آموزش صحیح دین اسلام به عنوان دین صلح و دوستی، ارتش را در مبارزه با تروریسم و ریشه کن ساختن افراط گرایی یاری دهند.
خبرگزاری میزان - بسیاری از کارشناسان و مقامات پاکستانی معتقدند وجود تعداد بسیار زیاد مدارس دینی در سراسر این کشور به ویژه در مناطق محروم و سیل کمک های مالی که از سوی برخی اعراب خلیج فارس مسئولان و صاحبان این مدارس پرداخت می شود و نیز خط دهی مسیر فعالیت این مدارس از سوی برخی کشورهای حوزه خلیج فارس، باعث شده تا بسیاری از این مدارس به محل تدریس و ترویج افراط گرایی به بهانه تدریس علومی دینی و اسلامی تبدیل شود و افرادی که در این مدارس آموزش می بینند، با افکار افراط گرایانه وارد جامعه می شوند.
انتهای پیام /
به گزارش سرویس بین الملل به نقل از شبکه های خبری پاکستان، محمد نواز شریف که روز یکشنبه در یک کنفرانس مذهبی در جامعه نعیمیه در لاهور با حضور شخصتی های مختلف مذهبی سخن می گفت، با اشاره به توطئه های منطقه ای و فرامنطقه ای که با هدف ترویج اسلام هراسی انجام می شود، گفت : با توجه به اینکه در پاکستان برخی عوامل تلاش هایی صورت می گیرد تا اسلام را عامل گسترش نفرت در جامعه معرفی کنند و اختلاف های فرقه ای میان مردم ایجاد کنند، در چنین شرایطی وظیفه علما و اندیشمندان دینی است تا با ارائه چهره حقیقی اسلام، این توطئه ها را خنثی کنند.
نخست وزیر پاکستان با بیان اینکه اسلام هیچ ارتباطی با تروریسم ندارد گفت : دولت مرکزی توانسته است با ایجاد اجماع و اتحاد بین ارتش دولت و احزاب سیاسی ثبات و امنیت را به کشور بازگرداند .
وی با اشاره به اینکه همچنان اقدامات تروریستی متعددی در گوشه کنار کشور رخ می دهد، گفت : احزاب و گروه های مذهبی از همه فرقه های مختلف برای ریشه کنی تروریسم و فراط گرایی، باید دولت و ارتش را یاری دهند.
نواز شریف با بیان اینکه برخی از گروه های منحرف مذهبی و فرقه گرا از واژه 'جهاد' برای اهداف خود سوء استفاده می کنند، از همه اندیشمندان دینی و شخصیت های مهم مذهبی متعلق به همه فرقه های اسلامی خواست برای ترویج اسلام حقیقی به منظور مقابله با افکار افراط گرایان با یکدیگر متحد شوند.
نخست وزیر پاکستان همچنین با اشاره به تحولات حساس منظقه ای و دسیسه ها و توطئه های دشمنان اسلام اظهار داشت : در گذشته هر چند علما از فرقه های مختلف در پاکستان در برخی از موضوع ها با یکدیگر اختلاف عقیده داشتند اما هیچ گاه در راستای ترویج نفرت علیه یکدیگر اقدام نمی کردند .
وی گفت: شاهد اشاعه نفرت و عدم تحمل عقاید مذهبی دیگر ادیان اسلامی در برخی از مدارس دینی در پاکستان هستیم. مدارس دینی و مساجد ضمن اینکه باید محل ترویج اتحاد و برادری در جامعه باشند، باید درهای خود را بر روی گروه های افراطی ببندند.
انتهای پیام /
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *