مجتمع ندامتگاه تهران بزرگ برترین زندان هنری استان شناخته شد/ کسب ۱۹ عنوان هنری برتر
طی مراسمی با حضور محبی مدیر کل زندانهای استان تهران و جمعی از مسئولین و هنرمندان از مجتمع ندامتگاه تهران بزرگ به عنوان زندان برتر استان در زمینه هنری تجلیل شد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه حقوقی و قضایی به نقل از روابط عمومی مجتمع ندامتگاه تهران بزرگ طی مراسمی با حضور محبی مدیر کل زندانهای استان تهران و جمعی از مسئولین و هنرمندان از مجتمع ندامتگاه تهران بزرگ به عنوان زندان برتر استان در زمینه هنری تجلیل شد.
گروه های هنری زندانهای استان تهران در جشنواره هنری زندانهای کشور که در بهمن ماه سال جاری و به میزبانی استان فارس برگزار گردید در مجموع با ۳۴ عنوان اول تا سومی موفق به کسب رتبه برتر در بین زندانهای کشور شدند و در این بین مجتمع ندامتگاه تهران بزرگ با کسب ۱۹ عنوان موفق به کسب رتبه برتر هنری در بین زندانهای استان تهران شد.
در ابتدای این مراسم فتحی مدیر مجتمع طی سخنانی با اشاره به ظرفیت های موجود گفت: همکاران ما توانستند با توجه به رسالت فرهنگی تمام توان خود را برای این کار مهم انجام دهند. اگر معتقد باشیم فرهنگ مانند هوایی است که استنشاق میکنیم این همکاری و کار فرهنگی با برنامه های اعلام شده از سازمان و مشارکت مددجویان در داخل زندانها انجام گرفته است و توانستیم با یاری گرفتن از مددجویان توفیقات قابل توجهی را در زمینه هنری بدست بیاوریم و این موفقیت در زمینه های مختلف فرهنگی از جمله تربیت مدرس قرآنی، در مباحث ورزشی و اخلاقی نیز حاصل شده است.
فتحی با اشاره به فعالیت ها و مشارکت های مددجویان گفت: علی رغم نوپا بودن مجتمع بواسطه باورهایی که در مورد مشارکت گرفتن از مددجویان داشتیم جواب این مشارکت را با کسب عناوین مختلف گرفتیم بطوری که امروز مجتمع در زمینه های مختلف حرفی برای گفتن دارد.
مدیر مجتمع با اشاره به کسب ۱۹ عنوان مختلف در زمینه های مختلف هنری در جشنواره هنری زندانهای کشور برای مجتمع ندامتگاه تهران بزرگ گفت: این کار حاصل تلاش مسئولین مختلف در رده های مختلف سازمان و زندان و مشارکت مددجویان بوده به طوری که امروزه شاهد حضور تئاتر مددجویان این زندان در سی و پنجمین جشنواره تئاتر فجر و اجرای مناسب و کسب لوح تقدیر بودیم .
فتحی ادامه داد: اگر فرهنگ به عنوان موجود زنده در عرصه های مختلف اثر خود را بگذارد میتواند روحی تازه در همه امور و کارها بدمد و با ابزار هنر می توان افراد را مطابق با خواسته های جامعه تربیت کرد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *