تست سریع تشخیص آجیل سالم از تقلبی
یک متخصص تغذیه از چگونگی تست سریع و به موقع آجیل تقلبی از سالم برای خرید در ایام نوروز خبر داد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی ، حسین ایمانی متخصص تغذیه در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: برای خرید آجیل عید همیشه باید به میزان مصرف، آجیل و دانه های روغنی تهیه شود تا در زمان تازگی از آنها استفاده شود.
وی ادامه داد: آجیل به دلیل روغن زیادی که دارد خیلی زود فاسد می شود که باید قبل از خرید آجیل با خوردن چند دانه از آنها از کیفیت طعم و تازه بودن اطمینان حاصل کنید و در صورت تازه نبودن، از خرید آجیل منصرف شد.
این متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه باید از مصرف آجیل های بوداده و فله ای پرهیز شود، تصریح کرد: آجیل تازه نباید هیچ بوی نامطبوعی از جمله بوی تند و بوی ترشیدگی داشته باشد که وجود حفره یا کپک زدگی از نشانه های کهنگی آجیل است.
وی بیان کرد: اگر در میان آجیل بقایای حشرات مرده یا زنده دیدید، بدانید که آجیل کهنه و فاسد است.
ایمانی با بیان اینکه افراد از مغزهای خام پسته، فندق و بادام استفاده کنند، افزود: سعی کنید آجیلی که انتخاب می کنید شور نباشد و کمتر بو داده باشد.
وی اظهار داشت: مقداری آجیل را در مشت خود بریزید و کمی منتظر بمانید، سپس آجیل را خالی کنید اگر روی دست شما رنگ پس داده باشد، نشانه غیر بهداشتی بودن آن است.
این متخصص تغذیه تصریح کرد: از خریداری و مصرف انواع پسته و مغز گردو که توسط دورهگردها عرضه می شوند، به دلیل اینکه عمدتاً از محصولات آلوده تهیه یا مخلوط شده اند، خودداری کنید.
وی تاکید کرد: از خرید و مصرف آجیل های رنگ شده خودداری کنید که در مورد میوه های خشک شده حتما باید دقت شود از میوهای خشک استفاده شود نه به صورت خیس و باید این نوع میوه ها فاقد مواد رنگی باشند.
ایمانی یادآورشد: رنگ هایی که برای رنگ کردن تخمه، بادام و سایر انوع آجیل استفاده می شود، عمدتاً غیرمجاز بوده و گاهی حساسیت های شدیدی را در مصرف کننده ایجاد می کند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *