گلاب و گل سرخ مقوی اعضای رئیسه قلب, مغز و کبد
یک پژوهشگر طب سنتی گفت: گلاب و گل سرخ مقوی اعضای رئیسه بدن مانند قلب, مغز و کبد است.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از تسنیم، سید مهدی میرغضنفری درباره گل سرخ اظهار کرد: بهتر است که افراد برای تمدد اعصاب، آرامشبخشی، خوابآوری و بهبود روحیه گاهی عصاره گل سرخ را در بینی بچکانند که بسیار خوب است همچنین گلاب بسیار مفرح و شادیآور است.
وی افزود: بوئیدن گل سرخ و گلاب برای بهبود سردردهای ناشی از گرمی بسیار خوب است و اینکه در مراسم عزا از گلاب استفاده میشود به دلیل این است که افراد عزادار دچار استرس و غم یا کم خوابی هستند لذا مغز آنها رو به حرارت و خشکی است که گلاب آن را تسکین میدهد و تحمل صبر بر مصیبت را بیشتر میکند و مفرح (شادی بخش) نیز است.
رفع بوی بدن با عصاره گل سرخ
این پژوهشگر طب سنتی اضافه کرد: عصاره گل سرخ را میتوان به لثهها مالید چون برای تقویت لثه بسیار مفید است همچنین روغن گل سرخ را میتوان به بدن مالید که باعث رفع بوی بد بدن میشود.
میرغضنفری خاطرنشان کرد: کسی که در آفتاب بوده و به دلیل افزایش حرارت سر و مغز، دچار سرخی چشم شده است، گلاب برایش مفید است همچنین گلاب تببر است و میتوان گلاب را در آبی که برای پاشویه است, اضافه کرد.
گلاب و گل سرخ مقوی اعضای رئیسه بدن مانند قلب, مغز و کبد
وی یادآور شد: گلاب و گل سرخ مقوی اعضای رئیسه بدن مانند قلب, مغز و کبد است بنابراین تمام قوای بدن مرتبط با سیستم عصبی ـ مغزی، خونی ـ قلبی ـ عروقی، گوارشی ـ غذایی را تقویت میکند؛ اگر گل سرخ به صورت خشک مصرف شود قبضکنندگی آن بیشتر میشود که برای درد چشم و گوش هم مفید است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *