سرمایه گذاری دو میلیارد دلاری در کانال سوئز
طرح راه ابریشم چین در خلال ساخت و ساز ها و برقراری تجارت های جدید، عرصه بیمه دریایی را رونق می بخشد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه اقتصاد به نقل از شبکه اطلاع رسانی جامعه دریایی ایران (مانا) ، اجرایی شدن طرح راه ابریشم از سوی چین نیازمند سرمایه گذاری در بخش احداث زیرساخت های متعدد است که به منظور تسهیل در ارتباط میان آسیا، اروپا، خاورمیانه و آفریقا انجام می پذیرد.
این طرح همچنین به ایجاد بسیاری از تجارت های جدید دریایی منجر می شود که نیاز به بیمه گران دریایی را افزایش می دهد.
میلیاردها دلار در جهت احداث زیرساخت ها و انجام تجارت آزاد صرف خواهد شد که فرصت مغتنمی را برای فعالان عرصه بیمه به وجود خواهد آورد.
در بخش ساخت و ساز بیمه گران در زمینه بیمه کالاهای مورد نیاز برای انجام پروژه ها وارد می شوند و در بخش حمل فله نیزپس از راه اندازی پروژه شاهد افزایش تقاضا در این بخش خواهیم بود که نیاز به بیمه دریایی در کشورهای در مسیر راه ابریشم را دوچندان می کند.
شایان ذکر است، تکمیل طرح راه ابریشم چین چند دهه به طول خواهد انجامید.
منطقه اقتصادی کانال سوئز به منظور جذب سرمایه گذاری خارجی به ارزش دو میلیارد دلار با تعدادی از شرکت های بریتانیا وارد مذاکره شد.
مدیر منطقه اقتصادی کانال سوئز گفته است: چندین پروژه برای جذب سرمایه گذاری خارجی به ارزش دو میلیارد دلار به هشت نفر از نمایندگان شرکت های بریتانیا معرفی شد.
راه ابریشم چین نیاز به بیمه های دریایی را افزایش می دهد
بر اساس این گزارش، پروژه های منطقه اقتصادی کانال سوئز به هشت شرکت بریتانیایی الاصل از جمله Weston+Williamson & Partners، Mott MacDonald، Carillion، Bridjes، Kadmos Counsaltants، Sarks Uk، LF Fast house and Maximus معرفی شد.
این گزارش ضمن اشاره به پروژه ها ادامه داد: ساخت یک کارخانه سیمان، یک کارخانه آهن، یک پالایشگاه نفتی، مجتمع تولید کاغذ، ساخت مرکز خدمات لجستیک و مجتمع تولید آلمینیوم در زمینی به مساحت پنج میلیون متر مربع از اهداف منطقه اقتصادی کانال سوئز برای جذب سرمایه گذاری خارجی است.
تصمیم مسئولان منطقه اقتصادی کانال سوئز برای جذب سرمایه گذاری خارجی به دنبال کاهش درآمد کانال در ماه ژانویه سال جاری میلادی اتخاذ شد. درآمد مجموع کانال در ماه ژانویه به 395 میلیون و 200 هزار دلار رسید که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته با رقم 411 میلیون و 800 هزار دلار افت چهار درصدی را نشان می دهد.
بر همین اساس، کانال سوئز در مزایده ای با هدف افزایش ترافیک و درآمد کانال اقدام به ارائه تخفیف های 45، 55 و 65 درصدی برای شناورهای کانتینری کرده است که از بنادر کرانه شرقی آمریکا به سمت بنادر آسیای جنوب شرقی و جنوبی در تردد هستند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *