پایمردی و مقاومت بر اصول انقلاب مؤلفه "انقلابیبودن" است
نماینده ولیفقیه در استان خراسانرضوی با بیان اینکه پایمردی و مقاومت بر اصول انقلاب مؤلفه "انقلابیبودن" است، گفت: ولایتمداری و دیانت به عنوان دو مشخصه اصلی برای مدیران انقلابی باید مدنظر قرار گیرد.
به گزارش گروه سیاسی ، آیت الله سید احمد علمالهدی ظهر امروز در مراسم تودیع و معارفه فرمانده قرارگاه منطقهای شمال شرق نزاجا که در محل هتل تابان مشهد برگزار شد، اظهار داشت: از مفاخر ما در این شهر مقدس وجود عزیزان مسئول با دو خاصیت دیانت و ولایتمداری و انقلابیبودن در مدیریتهای مختلف این استان و شهر است.
وی تصریح کرد: با وجود اینکه اصول این انقلاب در رگها و شئون افراد و جامعه ما نفوذ کرده، مقام معظم رهبری در عین حال به انقلابیبودن تاکید میکنند بنابراین پایبندی به اصول انقلاب و تعبد، بزرگترین مولفه انقلابیبودن بهویژه در مسئولان نهادهای نظام مقدس ما است.
نماینده ولیفقیه در خراسانرضوی با بیان اینکه انقلاب را همه قبول کردهاند و کسی منکر آن نیست، گفت: آنچه مهم بوده این است که افراد پای اصول انقلاب بایستند و با تمام جانبازیها و فداکاریهایی که نماد آن شهدای ما در گذشته هستند، انقلاب را یاری کنند.
وی با تاکید بر اینکه پایمردی و مقاومت بر اصول انقلاب مولفه انقلابیبودن است، گفت: خوشبختانه نسبت به تمام مسئولان بهویژه فرماندهان غیور و دلاور نظامی و انتظامی این شهر و استان از این دوخاصیت بهرهمند هستند و در همه حوزهها از فرماندهان متعبد و متعهد برخورداریم.
آیتالله علمالهدی ادامه داد: امیر جهانشاهی بهعنوان یک ستاره درخشان با این دو خصوصیت در این مدت درخشش داشتند و برادر هماهنگ ایشان، امیر آذریان نیز از خاصیت تقوا و دیانت برخوردار هستند.
نماینده ولیفقیه در خراسانرضوی خاطرنشان کرد: گزینش حساب شده و ارزشمند امیر جهانشاهی بهعنوان معاون فرماندهی نزاجا چیدن یک گل از بوستان امام رضا(ع) بود. ما به نعمت فرماندهی امیر آذریان در فرماندهی لشگر مفتخر بودیم و امروز با حفظ سمت در کل منطقه از ایشان استفاده میشود که تراکم مسئولیت برای خادم امام رضا(ع)، ازدیاد سعادت و موفقیت در خدمتگزاری برای ایشان است.
آیتالله علمالهدی با بیان اینکه وجود این عزیزان در حوزه اقتدار نظام سبب میشود که مظلومیت ائمه مصعوم(ع) بیشتر به چشم بخورد، گفت: روزی مظلومیتها بهحدی بود که یکنفر از این نشانهها در کنار امیر المومنین(ع) و صدیقه طاهره (س) دیده نمیشد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *