خدمات درمانی بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر افزایش می‌یابد

18:10 - 11 اسفند 1395
کد خبر: ۲۸۵۲۲۷
دسته بندی: سیاست ، دفاعی و مقاومت
فرمانده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر گفت: در راستای ارائه خدمات به مردم ساکن در مناطق محروم و دورافتاده، خدمات درمانی بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر با راه‌اندازی بیمارستان صحرایی به این مناطق افزایش می‌یابد.
فرمانده سپاه استان بوشهر
به گزارش گروه سیاسی ، سردار فتح‌الله جمیری در بررسی راه‌اندازی بیمارستان صحرایی در بخش ارم دشتستان  با بیان اینکه  بسیج جامعه پزشکی نقش مهمی در ارائه خدمات به مردم محروم دارد اظهار داشت: این نهاد تاکنون 13 بیمارستان تخصصی  در نقاط مختلف استان بوشهر ایجاد کرده که نقش مهمی در تامین مطالبات مردم محروم و نیازمند داشته است.

وی با بیان اینکه  رسیدگی به مردم محروم یکی از ماموریت‌های سپاه است تصریح کرد: حضور پزشکان متخصص در قالب بیمارستان‌های صحرایی باهدف پاسخ به نیازهای درمانی افراد در مناطق محروم از سیاست‌های سپاه است.

جمیری با بیان اینکه مردم ولی نعمت مسئولان  هستند تاکید کرد: ما بدهکار مردم هستیم، مردمی که این انقلاب را به وجود آوردند و امروز نیز مدافع آن هستند.

فرمانده سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر با تاکید بر توسعه خدمات درمانی به مردم نقاط استان بوشهر گفت: در راستای ارائه خدمات به مردم ساکن در مناطق محروم و دورافتاده، خدمات درمانی بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر با راه‌اندازی بیمارستان صحرایی به این مناطق افزایش می‌یابد.

جمیری از ساخت مسکن ویژه نیازمندان روستایی استان بوشهر خبرداد و خاطرنشان کرد: یکی از توفیقات مجموعه سپاه در حوزه‌های مختلف خدمت‌رسانی است در همین راستا امسال ساخت یک‌هزار و 121 واحد خانه مددجویی ویژه روستائیان استان بوشهر در حال ساخت است.

وی با تاکید بر رسیدگی به مردم محروم استان بوشهر تصریح کرد: خدمت‌رسانی به مناطق محروم و محرومان که صاحبان اصلی نظام اسلامی است مورد تأکید رهبر معظم انقلاب است.

35 نفری پزشکی خدمات ارائه می‌دهند

مسئول بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر نیز  با بیان اینکه بیمارستان صحرایی در ارم دشتستان تا پایان امروز ادامه دارد افزود:  این بیمارستان صحرایی به مدت 4 روز از هشتم تا 11 اسفندماه برای ارائه خدمت به مردم بخش ارم در شهر تنگ ارم دائر شده است.

مرادعلی فولادوند افزود: در این بیمارستان 25 نفر پرستار، 10 نفر پزشک متخصص و 10 نفر نیز کارشناسان سایر رشته‌ها با 35 نیروی تدارکاتی و خدماتی مشغول به خدمت‌رسانی به مردم هستند.

وی گفت: پیش‌بینی می‌شود تا پایان طرح 8 هزار نفر از مردم این منطقه خدمات درمانی و بهداشتی از این بیمارستان دریافت کنند.

فولادوند خاطرنشان کرد: بیماران در این بیمارستان صحرایی ابتدا غربال‌گیری شده و بعد با برگ ارجاع به پزشک متخصص مراجعه می‌کنند و بعد از ویزیت متخصص چنانچه خدمات تخصصی‌تر نیاز داشته باشند بسیج جامعه پزشکی پیگیری می‌کنند که افراد ارجاع شده خدمات تخصصی و بیمارستان مثل عمل جراحی و رادیوگرافی و ام ای آر و سایر خدمات را دریافت کنند.

کلینیک تخصصی شهر تنگ ارم راه‌اندازی می‌شود

بخشدار ارم دشتستان نیز با اشاره به اینکه این منطقه جمعیتی بیش از 20 هزار نفر دارد گفت: این بخش پهناورترین بخش استان بوشهر 20 هزار نفر جمعیت دارد که بیش از 6 هزار نفر از این شمار عشایر هستند.

محمدمهدی مشایخی تصریح کرد: به سبب بعد مسافت تا مرکز شهرستان دشتستان و شرایط خاص منطقه نیاز به خدمات بهداشتی و درمانی زیادی در این منطقه وجود دارد که در این راستا مرکز جامعه و کلینیک تخصصی شهر تنگ ارم در این بخش به‌زودی نیز راه‌اندازی  می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *