فعالسازی قطبهای علمی جهان از سوی طلاب جامعة المصطفی
مدیر حوزههای علمیه گفت: طلاب جامعه المصطفی باید در عرصه جهانی حضوری فعال داشته باشند و قطبهای علمی جهان را فعال کنند و اندیشههای ناب را گسترش دهند.
به گزارش گروه سیاسی ، آیتالله علیرضا اعرافی در مراسم اختتامیه نهمین گردهمایی سراسری دانش آموختگان جامعه المصطفی ضمن تسلیت سالروز شهادت حضرت زهرا(س) اظهار کرد: حضرت فاطمه(س) دارای جایگاه والای ایمانی و معنوی است و میتوان ایشان را همسطح معصومان عنوان کرد.
وی خاطرنشان کرد: پیامبر اکرم(ص) بر ایمان حضرت زهرا(س) تأکید داشتند و همه مردم به این ویژگی حضرت آگاه هستند و به آن اعتراف میکنند.
مدیر حوزههای علمیه با اشاره به جایگاه علمی حضرت زهرا(س) گفت: مصحف فاطمی گنجینه ارزشمندی است که فهم آن از عهده هر کسی برنمیآید و حقیقتها و اسرار عالم در آن نهفته است و اسرار امامت در آن جای دارد.
وی یادآور شد: حضرت زهرا(س) دارای ابعاد علمی گستردهای است به طوری که بسیاری از این علوم از سوی ایشان به فرزندان خود انتقال پیدا کرد.
وی عبادت حضرت زهرا(س) را از دیگر ویژگیهای ممتاز ایشان ذکر کرد و افزود: نزدیکان ایشان این امر را از نزدیک احساس میکردند و به عمق ارتباط ایشان با پروردگار آگاه بودند.
آیتالله اعرافی خاطرنشان کرد: شخصیت حضرت زهرا(س) با عنوان دختر، همسر و مادر قابل الگوبرداری است ایشان فرزندانی صالح و سالم را به جامعه تحویل دادند که هر یک از آنها نیز از ظرفیت الگوبرداری برخوردار هستند.
وی با بیان اینکه حضرت فاطمه(س) در دوران خود به هدایت و رهبری جریان حق و حقیقت پرداختند گفت: این بانوی بزرگوار محور حرکت خود را آموزههای الهی و دینی انتخاب کردند و در دورانی حساس از جریان حق پاسداری کردند چنین شخصیتی برای مردان و زنان الگو و اسوه است.
مدیر حوزههای علمیه یادآور شد: حضرت زهرا(س) با اقدامات خود جامعه را از جهل و دنیاپرستی نجات دادند خطبه فدکیه نمونه آشکاری از پاسداری ایشان از جریان حق است که ایثار و فداکاری ایشان را نشان میدهد.
آیتالله اعرافی با اشاره به فعالیتهای جامعة المصطفی العالمیه گفت: آموزههای الهی و دینی در دستور کار فعالیتها قرار گرفته بنابراین حوزویان و دانشآموختگان باید خود را واسطهای برای این انتقال دانش دینی بدانند.
وی خاطرنشان کرد: تکنولوژی و ابزارهای ارتباطی در دوران کنونی رشد چشمگیری کرده باید از این ابزارها در مسیر توسعه و گسترش آموزههای الهی استفاده کنیم تا بتوانیم با نسلهای جدید ارتباط مناسب برقرار کنیم.
مدیر حوزههای علمیه خاطرنشان کرد: علاوه بر فعالیتهای اجرایی باید دانش و علم افراد افزایش پیدا کند تا بتوانیم پاسخگوی نیازها باشیم.
وی عنوان کرد: طلاب باید به تزکیه نفس و افزایش اخلاق و معنویت توجه داشته باشند و بینش سیاسی و اجتماعی خود را افزایش دهند زیرا در صورتی که این امر محقق نشود توطئهها و وسوسههای شیطانی استکبار ما را گرفتار میکند.
آیتالله اعرافی با اشاره به توطئههای موجود گفت: قدرتیابی تشیع انگلیسی و تسنن آمریکایی از جمله این دسیسهها است بنابراین باید به افزایش بصیرت بپردازیم تا حساسیت این بخش کاهش پیدا کند.
وی خاطرنشان کرد: خانواده و فرزندان نیز از چشم دشمنان پنهان نیستند و به توطئهچینی برای نفوذ در بین آنها میپردازند که نباید از این بخش غفلت کرد.
مدیر حوزههای علمیه خاطرنشان کرد: علما و اندیشمندان باید اختلافات را کنار بگذارند و از بحث و اختلافات داخلی جلوگیری کنند.
وی با بیان اینکه جامعة المصطفی بر تحکیم وحدت و ارتباط بین مذاهب همواره تأکید دارد گفت: باید بر اساس دوستی و نزدیکی گام برداشت و تقریب مذاهب باید سرلوحه امور مختلف قرار گیرد همکاری و همیاری در اولویت امور قرار گیرد.
آیتالله اعرافی خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی به حمایت از مظلومان مسلمان میپردازد و این امر را سرلوحه برنامههای خود قرار میدهد اینگونه مباحث در آموزههای اهلبیت(ع) همواره وجود دارد.
وی عنوان کرد: جامعة المصطفی با ارتباط با سایر ادیان به تعامل بین آنها میپردازد و به عنوان مرکز بینالمللی مشکلات و معضلات بینالمللی را حل میکند.
مدیر حوزههای علمیه یادآور شد: دانشآموختگان جامعة المصطفی باید در مسیر منافع و مصلحت کشورشان گام بردارند و ارتقای جایگاه فکری را در دستور کار داشته باشند. جامعة المصطفی گفتمان انقلاب را پیگیری میکند.
وی عنوان کرد: طلاب جامعه المصطفی باید در عرصه جهانی حضور فعالی داشته باشند و قطبهای علمی جهان را فعال کنند و اندیشههای ناب را گسترش دهند.
آیتالله اعرافی خاطرنشان کرد: دارا بودن راهبردهای اساسی برای طلاب جامعة المصطفی از جمله نیازهای اساسی است که در این زمینه باید از ظرفیتهای مختلف جامعة المصطفی نهایت استفاده صورت گیرد و به ارتباط اندیشمندان و علما در کشورهای مختلف پرداخت.
وی خاطرنشان کرد: زبانآموزی باید سرلوحه امور طلاب قرار گیرد تا بتوانند به ارتباط مؤثر با افراد مختلف بپردازند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *