انجام IFRS در شركت های ایرانی منوط به ورود در بازارهای بین المللی
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به دشوار بودن اجرای IFRS گفت: تمامی كشورها توانایی اجرای آن را ندارند و گزارشگری مالی به شفافیت كل اقتصاد كمك بسزایی میكند.
خبرگزاری میزان -
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، شاپور محمدی در همايش استانداردهای بینالمللی گزارشگری مالی بیان كرد: اجرای IFRS در همه كشورها آسان نیست و تمامی كشورها توانایی اجرای آن را ندارند و گزارشگری مالی به شفافیت كل اقتصاد كمك بسزایی می كند ولی ذی نفع تصلی آن بازار سرمایه است.
وی ادامه داد: اخیرا ٢٧ شرکت بیمه، ٢٧ بانك و ٢٣ شركت بورسی این گزارشگری مالی را اجرا كرده و در مجموع ٦٧ شركت اجرا كننده برای شقافیت بوده اند
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به وظیفه سازمان بورس گفت: وظیفه سازمان بورس حمایت از حقوق سرمایهداران و سهامداران است كه این گزارشگری مالی به این امر كمك به سزایی می كند و نمیتوانیم نسبت به این امر بی توجه باشیم.
وی تصریح کرد: صورت های مالی مبتنی بر IFRS در سطح بین المللی مورد اهمیت است و انجام این گزارشگری مالی در شركت های ایرانی ملزوم ورود به بازارهای بین المللی است.
محمدی اظهار كرد: گزارشگری مالی به ارتقای كیفیت و شفافیت صورت های مالی كمك بسزایی می كند و اجرای این گزارشات به تنهایی كافی نیست و باید تمامی شرایط در كنار هم برای شفافیت صورت های مالی قرار گیرد.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار بیان كرد: گزارشگری مالی جهت گیری صحیحی است كه با همكاری سازمان بورس و سازمان حسابرسی می توانند به شفافیت صورت های مالی و ارتقای سطح كیفی شركت ها كمك بسزایی كند كه نقش بانك مركزی و سازمان امور مالیاتی نیز با اهمیت است.
محمدی تاكید كرد: صورت های مالی تلفیقی، راهكار مناسبی است كه می تواند شفافیت صورت های مالی را افزایش دهد.
وی یادآور شد: حسابرسان در سازمان بورس رتبه بندی دارند كه در طول دو سال بیش از ٢ هزار صورت های مالی تهیه می شود كه این امر بر عهده سازمان حسابرسی است و امكان اشتباه در برخی موارد وجود دارد ولی در مجموع نمی توان نقش حسابرسان را در بازار سرمایه نادیده گرفت.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار تصریح كرد: بحث افشای اطلاعات نهادهای عمومی بر دولتی همچون شركت ها در دستور كار سازمان بورس قرار دارد و افشای اطلاعات صورت خواهد گرفت.
وی خاطر نشان كرد: برای بسته شدن حساب اشخاص متخلف باید از طریق دادستان صورت گیرد و بانك های متخلف به بانك مركزی معرفی خواهند شد و با متخلفین برخورد خواهیم كرد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *