گروه های حساس در برابر آلودگی هوا را بشناسید
گروههای حساس همزمان با آلودگی هوا باید مراقب خود باشند چرا که با افزایش غلظت آلاینده ها خسارات جبران ناپذیر و حتی مرگ به سراغ آنها می آیند.
خبرگزاری میزان -
به گزارش خبرنگار گروه جامعه ،سکون هوا و افزایش تردد شهروندان در سطح شهر در نیمه دوم سال باعث افزایش غلظت آلاینده ها و در پی آن آلودگی هوا در شهرهای صنعتی و کلانشهرها می شود.وارونگی هوا افزایش غلظت آلاینده ها باعث می شود تا شهروندان برای تردد در سطح شهر با مشکلات بسیاری روبرو شوند.
وارونگی هوا علت اصلی مراجعات به اورژانس
وارونگی هوا و افزایش غلظت آلاینده ها در کلانشهرها همزمان با سکون هوا، باعث شده است تا شهروندانی که برای کار در سطح شهر به ویژه مرکز پایتخت حاضر می شوند، با مشکلات تنفسی روبرو می شوند.
اسماعیل فراهانی معاون اورژانس تهران با بیان اینکه ماموریت های اورژانس در روزهای آلوده 20 درصد بیشتر می شود، گفت: ماموریت های ما در روزهای آلوده به علت تماس های شهروندان تا 20 درصد بیشتر می شود. برای این روزها آمبولانس هایی را در مناطق مختلف شهر مستقر می کنیم.
وی ادامه داد: بیشترین مراجعات به اورژانس در روزهای آلوده افرادی هستند که دارای بیماری ریوی بوده یا سن بالایی دارند.
افزایش مرگ و میر در روزهای آلوده
در حالی که از ابتدای آب ماه با افزایش آلوده هوا در کلانشهر تهران، مسئولان دولتی به فکر انکار موضوع آلودگی هوا و خطرات ناشی از آن بودند،حبیب کاشانی عضو شورای شهر اعلام کرد در تهران تنها در آبان ماه به علت آلودگی هوا 412 نفر بیشتر جان خود را از دست دادند.
این عضو شورای شهر اعلام کرد،این تلفات همگی ناشی از اثر گذاری آلودگی هوا روی بیماران، کودکان و افراد حساس جامعه است.
گروههای حساس جامعه چه کسانی هستند
براساس اعلام شاخص های آلودگی هوا، هرگاه میزان ذرات معلق کمتر از دو و نیم میکرون موجود در هوا از روی عدد 100 عبور کند، هوا برای گروههای حساس ناسالم شده و این افراد نباید در فضای باز به فعالیت طولانی مدت بپردازند.
گروههای حساس شامل شامل کودکان ،سالمندان ،بیماران قلبی و ریوی و زنان باردار است. این اقشار جامعه همزمان با افزایش غلظت آلاینده ها بیش از سایر دیگران در معرض خطرات جبران ناپذیر هستند.
تاثیر آلودگی هوا روی گروههای حساس جامعه
دکتر مهرگان پور مختصص ریه در مورد تاثیر آلودگی هوا روی برخی افراد جامعه گفت: افرادی که دارای ریه های حساسی هستند اگر به مدت طولانی در معرض آلودگی هوا قرار گیرند،امکان ابتلا آنها به بیماری آسم به علت وجود ذرات معلق کمتر از دو و نیم میکرون وجود دارد.
وی ادامه داد: آلودگی هوا در دراز مدت باعث ایجاد بیماری قلبی و عروقی و سکته های قلبی زودرس می شود. بیمارانی که دارای پیش زمینه های بیماری قلبی هستند نباید در معرض این هوا قرار بگیرند.
به گفته این پزشک، بیماران دیابتی هم جزو گروههای حساس محسوب می شوند چرا که این ذرات معلق می تواند روی آنها تاثیر گذاشته و بیماری را تشدید کند. به طورکل می توان گفت که آلودگی هوا روی بیماری دیابت و تسریع ابتلا به آن تاثیر گذارد.
این متخصص ریه تاکید: زنان باردار اگر به مدت طولانی در معرض آلودگی هوا قرار گرفته باشند، ممکن است با زایمان زودرس یا سقط جنین روبرو شوند.
مهرگان پور تاکید کرد: سرطان ریه و بیماری های حاد تنفسی از دیگر مضراتی است که گروههای حساس در صورت قرار گرفتن طولانی مدت در هوای آلوده ممکن است دچار آن شوند.
حال به نظر می رسد با وجود اینکه چند روزی از پایان سال باقی مانده و برای این روزها هوای آلوده پیش بینی می شود. گروه های حساس از تردد در سطح شهر برای در اماندن از عوارض آلودگی،باید خودداری کنند.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *