٧ درصد دکلهای حفاری موجود دنیا در ایران فعالند
معاون نظارت بر منابع هیدروکربوری وزارت نفت گفت: حدود هفت درصد دکلهای حفاری فعال موجود در دنیا در ایران قرار دارند.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه اقتصاد ، رکن الدین جوادی در چهارمین کنگره بین المللی حفاری ایران افزود: صنعت حفاری در حال شتاب قابل قبولی است تا بتواند ماموریت توسعه صنعت نفت و گاز کشور را عهده دار شود و نقش موثری را بازی کند.
وی با بیان این که امروز درباره صنعت حفاری در کشوری که نخستین دارنده ذخایر گازی است، صحبت می کنیم، یادآورشد: حدود هفت درصد کلهای فعال موجود در دنیا در ایران قرار دارند در حالی در یک مقطعی تنها یک دکل در ایران فعال بود.
جوادی با اشاره به این که بیش از ٢ هزار دکل در حال حاضر در دنیا فعال است، که سهم ایران از این میزان بیش از ١٤٠ دکل فعال است، تصریح کرد: تعریف نقش موثر برای بخشی که از این دکلها استفاده می کنند، خدمات پشتیبانی آن را ارائه می دهند و سرویسها را تامین می کنند یک دغدغه جدی است.
معاون وزیر نفت ادامه داد: ما امروز پتانسیل بالقوه ای در کشور داریم که برای سازماندهی آن در ٢ بخش دولت به معنای وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران و شرکت کارگزاران این صنعت یعنی شرکتهای حفاری دولتی و خصوصی تلاش کنیم.
وی با بیان این که در بخش اجرایی صنعت حفاری باید هدفگذاری جدی تری را داشته باشیم، از افزایش بهره وری بعنوان هدف اول نام برد و افزود: بعد از اجرای برجام باید از قانون استفاده از حداکثر ٥١ درصد سهم داخل بیشترین استفاده را ببریم.
جوادی افزود: این اتفاق نمی افتد مگر این که در کلاس جهانی کار کنیم و ان شاء ا.. امسال این موضوع را همکاران هدفگذاری می کنند.
معاون وزیر نفت از نگاه به «بیرون مرزها» به عنوان هدف دوم نام برد و گفت: ما باید تلاش کنیم در هر کدام از بخشهای صنعت حفاری فرصتهای در بازار منطقه برای خودمان فراهم کنیم.
به گفته وی، با ایجاد فرصت فعالیت در خارج از مرزها نه تنها ظرفیت خالی این صنعت بزرگ پر می شود بلکه می توان از پتانسیل جوانان و مدیران تحصیلکرده نیز برای آشنایی با استانداردهای روز دنیا استفاده کرد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *