انتظار برای بازگشایی پرونده سران فتنه+عکس
رهبر انقلاب در پیامی روشنگرانه فرمودند: انتخابات ۲۲ خرداد با هنرنمائی ملت ایران نصاب تازهای در سلسله طولانی انتخابهای ملی پدید آورد، مشارکت بیش از هشتاد درصدی مردم در پای صندوقها و رأی بیست و چهار میلیونی به رئیس جمهور منتخب یک جشن واقعی است.
خبرگزاری میزان -
به نقل از اتاق خبر 24، موسوی در پاسخ به سئوالی درباره رقیب انتخاباتی اش می گوید: "تغییرات ازمدتی قبل بنام من آغاز شده و هیچ عقب گردی در کارنیست ! "
این جمله پیچیده ، درست زمانی بیان میشود که تازه از فردا مردم بناست به پای صندوق های رای بروند و هدف غایی اش هم القای این است که مسیر انتخابات فقط به "من " ختم میشود همان "منیت" که با همراهی و سردمداری اغیار خارج نشین حلاوت یک شور و افتخار ملی را در قالب "فتنه" به 8 ماه خسارت و آشوب و دسیسه بدل میکند.
میر حسین موسوی پیش از پایان رای گیری دراقدام مکملی دیگر خود را پیروز قاطع انتخابات با اختلاف رای بالا معرفی میکند تا دیگر بطور علنی و در استیج آرام کشور برنامه براندازِ فتنه را رونمایی کند.
رهبر انقلاب مطابق روال مرسوم ادوار پیشین اما اینبار با اشاره ای به برخی از همین رفتارهای فتنه انگیز در پیامی روشنگرانه می فرمایند:
"انتخابات ۲۲ خرداد با هنرنمائی ملت ایران نصاب تازهای در سلسله طولانی انتخابهای ملی پدید آورد، مشارکت بیش از هشتاد درصدی مردم در پای صندوقها و رأی بیست و چهار میلیونی به رئیس جمهور منتخب یک جشن واقعی است.” ایشان در ادامه تاکید کردند: "گمان بر این است که دشمنان بخواهند با گونههائی از تحریکات بدخواهانه، شیرینی این رویداد را از کام ملت بزدایند.
به همه آحاد مردم و بویژه جوانان عزیز که سرزندهترین نقشآفرینان این حادثهی شورانگیز بودند، توصیه میکنم که کاملاً هشیار باشند. همواره باید شنبه پس از انتخابات، روز مهربانی و بردباری باشد. چه طرفداران نامزد منتخب و چه هواداران دیگر نامزدهای محترم، از هرگونه رفتار و گفتار تحریکآمیز و بدگمانانه پرهیز کنند.
موج همگرایی پسماندهای سیاسی از سرکرده های منافقین مسعود و مریم رجوی گرفته تا ضد انقلاب خارج نشین و مهره های مسئولیت گمارده ای در پلان فتنه چون اردشیر امیر ارجمند و... ، طیفی از سلطنت طلب ها ، اسرائیل ، تا حتی رییس جمهور و وزیر خارجه وقت آمریکا با چنان سرعتی شکل میگیرد که دیگر به سادگی میتوان تشخیص داد مساله یک تحلیل سیاسی غلط یا قضاوت ناپخته پیش از موعد نیست بلکه صحبت از یک فتنه بزرگ و امکانات وسیع نرم افزاری و سخت افزاری است .
بخشی ازاظهارات رییس قوه قضائیه از جزئیات حقایق مدفون در پس فتنه :
"آن زمان بنده در شورای نگهبان حضور داشتم. به همین افرادی که مدعی تقلب بودند گفتیم 10 تا 15 درصد صندوق ها را به صورت تصادفی بازشماری خواهیم کرد، اگر آن چه شما مدعی آن هستید پدید آمد، همه صندوق ها را باز شماری می کنیم"
آملی لاریجانی همچنین با اشاره به جلسه نمایندگان کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری سال 88 با رهبر معظم انقلاب تصریح کرد:
بنده در آن جلسه به عنوان نماینده شورای نگهبان حضور داشتم. برخی نمایندگان سران فتنه به صراحت گفتند قبول داریم که تقلبی در کار نبوده، اما در مورد برخی ساز و کارها بحث داریم. حال ببینید که این افراد با چه شعاری کار را به فتنه کشاندند و بعد گفتند تقلبی در کار نبوده است."
نظام علم رفعت اسلامی را در یک دست و در دست دیگر حمایت قاطع مردم را دارد و با همین استراتژی سران فتنه را به مدت تقریبا بیش از یکسال و اندی ، و تحقیقا از 22 خرداد 88 تا 25 بهمن ماه 89 کاملا آزاد میگذارد ، آنها مرتبا اطلاعیه علیه نظام و اصول حاکمیتی جمهوری اسلامی بیانیه می دانند و در این مدت هیچ گونه برخوردی از سوی قوه قضائیه با آنها صورت نگرفت و نظام صرفا با مدیریت سران فتنه سعی بر هدایت و متقاعد کردن آنان برای توسل به امکانات گسترده قانونی در کشور بود تا اینکه ابعاد فتنه مجددا پوست اندازی میکند و اینبار متراژ بیشتری را هدف میگیرد وقتی مسئولان نظام متوجه شدند که فتنه ی دیگر و بزرگتری هم در راه است، آنگاه بود که با حداقل استفاده از کف ظرفیت های قانونی صرفا در خواست حصر را صادر می کند.
واکاوی جزییات بیشتری از مرحله دوم فتنه از زبان سردار نجات جانشین رییس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران:
در 25 بهمن سال 89 بین چهار تا پنج هزار نفر جمعیت در میدان انقلاب تهران جمع شدند و درگیری بوجود آوردند و فردای آن روز سران فتنه اطلاعیه دادند و نظام را فاسد اعلام کردند و از مردمی که غیر مجاز راهپیمایی کرده بودند، تشکر کردند.
دو روز بعد از راهپیمایی 25 بهمن ماه، آقای تاجزاده از زندان نامه نوشت که معارضین سوریه از جنس انقلاب سبز هستند و کاری که در تونس و مصر برای سرگونی رژیم رخ داده، راه سبز امید نیز باید راه آن ها را دنبال کند.
"آنان تصمیم داشتند با بهانه حمایت از مردم تونس و مصر تجمعات دیگری راه بیندازند و از طریق آن اهداف خود را دنبال کنند که وزارت کشور اجازه نداد و سران فتنه محصور شدند.
این جریان یک دعوای شخصی نبود و علت حصر سران فتنه، فتنه 88 نبود، بلکه به خاطر فتنه دومی بود که آنان در سر داشتند و مقام رهبری بهترین مدیریت را به عنوان مدیر جامعه انجام دادند. "
بله ، جریان فتنه در هنگامه ی "بیداری اسلامی" ، برای پهنه ایران اسلامی انقلاب رنگی های مدلِ "بهارعربی " را هدفگذاری میکرد و این یکی از ابعاد اصلی فتنه بود که ازاین زاویه شاید کمتر به آن پرداخته شده باشد.
آنچه در سیاهه این هشت ماه فتنه بزرگ همچون خط بریل متمایز است "جرم و جفای" بی تکراری است که در تاریخ جمهوری اسلامی و در کنار جنگ هشت ساله تحمیلی هرگز مشابه آن در حق ملت ایران روا داشته نشد.
خسارات وسیع فتنه 88 دردو گروه اصلی قابل بررسی و دسته بندی هستند :
اولا آسیب جدی به امنیت ، آرامش ،مال و جان مردمی که که بزرگترین دستاورد 37 سال گذشته شان را کف دست گرفته بودند و با سیلی از دشمنان مرکب در حال نبرد بودند که لسان رهبری تضییع حق الناس تعبیر شد.
ثانیا هزینه های سنگین سیاسی ، اجتماعی ، اقتصادی ، و بین المللی که روی دست یک نظام مردم سالار دینی مستقل گذاشته شد.
رهبر معظم انقلاب در طی این سالها بارها صریح و بیًن بخش هایی از این آسیب ها را تبیین کردند:
یک بُعد دیگر حقّالنّاس بودن، پذیرش نتیجهی قانونی انتخابات است؛ یعنی وقتیکه به یک نتیجهای رسید و مراکز قانونی تصدیق کردند که این است، پذیرش این نتیجه حقّالنّاس است ؛ ضدّ آن کاری که در سال 88 انجام شد. خب در سال 88 یک حرف منکر و مستنکَری را آمدند مطرح کردند که تقلّب شده است و باید این انتخابات برهم بخورد؛ حالا مردم چقدر شرکت کردند؟ چهل میلیون! چهل میلیون نفر از مردم شرکت کردند در یک انتخاباتی و رأی دادند به کاندیداهای مختلف، نامزدهای مختلف؛ این آقایان به ادّعای تقلّب این را گفتند.
دیدار ائمه جمعه سراسر کشور 1394/10/14
سال 88 اشکالاتی که وارد شد، خسارتی که به کشور وارد کردند و نگذاشتند کشور و ملت طعم آراء چهل میلیونی را درست بچشد، به خاطر تخلف از قانون بود. یک عدهای یا برای خاطر اغراض نفسانی، یا هدفهای خلاف سیاسی، یا هرچه -حالا در آن زمینه نمیخواهیم قضاوتی بکنیم- از قانون تخلف کردند، خطا کردند، از راه غیر قانونی وارد شدند؛ هم به خودشان صدمه زدند، هم به ملت صدمه زدند، هم به کشور صدمه زدند. راه درست، راه قانون است.
همه تابع قانون باشند، همه تسلیم قانون باشند. گاهی ممکن است یک قانون، صددرصد درست هم نباشد، اما از بیقانونی بهتر است. گاهی ممکن است در یک بخشی، یک خطائی هم از مجری قانون سر بزند که من و شما بفهمیم او در اجرای قانون این خطا را کرده است؛ اما اگر نتوانیم آن را از طریق قانونی اصلاح کنیم، تحمل آن بهتر است از اینکه باز بیقانونی کنیم؛ از راه بیقانونی بخواهیم آنچه را که به نظر ما خطا است، درست کنیم. قانون، معیار بسیار خوبی است؛ وسیلهای است برای آسایش کشور، آرامش کشور، حفظ وحدت ملی، ادامهی راه عمومی.
دیدار اقشار مختلف مردم 1392/02/25
آخرین وصایای امام را به یاد بیاورید؛ قانون، فصلالخطاب است؛ قانون را فصلالخطاب بدانید. انتخابات اصلاً برای چیست؟ انتخابات برای این است که همهی اختلافها سر صندوق رأی حل و فصل بشود. باید در صندوقهای رأی معلوم بشود که مردم چی میخواهند، چی نمیخواهند؛ نه در کف خیابانها.
اگر قرار باشد بعد از هر انتخاباتی آنهائی که رأی نیاوردند، اردوکشی خیابانی بکنند، طرفدارانشان را بکشند به خیابان؛ بعد آنهائی که رأی آوردهاند هم، در جواب آنها، اردوکشی کنند، بکشند به خیابان، پس چرا انتخابات انجام گرفت؟ تقصیر مردم چیست؟ این مردمی که خیابان، محل کسب و کار آنهاست، محل رفت و آمد آنهاست، محل زندگی آنهاست، اینها چه گناهی کردند؟ که ما میخواهیم طرفدارهای خودمان را به رخ آنها بکشیم؛ آن طرف یک جور، این طرف یک جور.
برای نفوذىِ تروریست - آن کسی که میخواهد ضربهی تروریستی بزند - مسئلهی او مسئلهی سیاسی نیست؛ برای او چه چیزی بهتر از پنهان شدن در میان این مردم؛ مردمی که میخواهند راهپیمائی کنند یا تجمع کنند. اگر این تجمعات پوششی برای او درست کند، آنوقت مسئولیتش با کیست؟ الان همین چند نفری که در این قضایا کشته شدند؛ از مردم عادی، از بسیج، جواب اینها را کی بناست بدهد؟ واکنشهائی که به اینها نشان داده خواهد شد - تو خیابان از شلوغی استفاده کنند، بسیج را ترور کنند، عضو نیروی انتظامی را ترور کنند - که بالاخره واکنشی به وجود خواهد آورد، واکنش احساسی خواهد بود.
محاسبه این واکنشها با کیست؟ انسان دلش خون میشود از بعضی از این قضایا؛ بروند توی کوی دانشگاه، جوانها را، دانشجوها را - آن هم دانشجوهای مؤمن و حزباللهی را، نه آن شلوغکنها را - مورد تهاجم قرار بدهند، آنوقت شعار رهبری هم بدهند! دل انسان خون میشود از این حوادث. زورآزمائی خیابانی بعد از انتخابات کار درستی نیست، بلکه به چالش کشیدن اصل انتخابات و اصل مردمسالاری است.
من از همه میخواهم به این روش خاتمه بدهند. این روش، روش درستی نیست. اگر خاتمه ندهند، آنوقت مسئولیت تبعات آن، هرج و مرج آن، به عهدهی آنهاست.
خطبههای نماز جمعه تهران 1388/03/29
همه باید مراقب ایجاد شکاف، ایجاد فتنه، ایجاد بدبینی نسبت به دستگاه باشند. اینهائی که میبینید گوشه و کنار، بدون هیچ قیدوبندی، بدون هیچ ملاحظهای، نظام اسلامی را، دستگاه جمهوری اسلامی را متهم میکنند؛ هرچه از دهنشان در میآید، به نیابت از دشمن میگویند؛ برای اینکه اگر صدای دستگاههای تبلیغاتی جبههی ضد اسلام و صهیونیستها و آمریکائیها به گوش کسی نرسید، اینها جبران کنند و همان حرفهای آنها را به گوش مردم برسانند، اینها به ملت خیانت میکنند؛ این در حقیقت یک خیانت واضح است.
دیدار مردم اصفهان در روز عید قربان 1389/08/26
بنده با اینها خیلی مماشات کردم -حالا کارهای جزئیای که انجام گرفت طولانی است- مماشات کردیم، حرف زدیم، گفتیم بیایید، بگویید بروند صندوقها را نگاه کنند؛ هر تعداد صندوقی که شما میخواهید. اعتناء نکردند، گوش نکردند؛ بنا بر این نبود که زیر بار این حرف حق بروند؛ زیر بار حرف حق نرفتند و برای مملکت خسارت درست کردند. من نمیدانم بنا است که این خسارتهایی که در سال 88 بر ما وارد شد کِی جبران بشود؟ واقعاً نمیدانم! هنوز جبران نشده.
دیدار ائمه جمعه سراسر کشور 1394/10/14
با این اوصاف هنوز شاهدیم هراز چندگاهی از گوشه و کنار عده ای خاص و قلیل که گاها مَناصب حاکمیتی هم دارند صحبت از تعیین تکلیف حصر میکنند ! این صحبت اما یک برداشت حقوقی دقیق تر هم دارد و آن اینکه تلاش کور برای گفتمان سازی از موضوع حصر آیا مگر به نتیجه پایان حصر قرار است منتج شود ؟! قطعا نه ، طرح پرونده حصر باید مطالبه بررسی قانونی آن باشد واین یعنی صحبت از یک محاکمه بزرگ.
درمقابل همین صحبت های غیر قانونی موضوع بازگشایی پرونده حصر اتفاقا یک حرف قانونی است. پرونده ای سنگین و هزاران صفحه ای از جرایم متعدد و مختلف که تکلیف قانونی و حداقل مجازات اش تقریبا بر کسی پوشیده نیست و رسیدگی قوه قضائیه به این پرونده خاص در واقع خواست عمومی ملت مظلوم و جفا شده ایران اسلامی در وقایع تلخ سال 88 است .
رییس قوه قضائیه بعنوان بالاترین مرجع قضایی کشور و متولی ستاندن حقوق پایمال شده ملی در پرونده فتنه همین چندی پیش با باز خوانی بخشی از این پرونده و تشریح زوایای قانونی فتنه گفت :
ادعای ما علیه فتنه گران این است که با فتنه 88 خسارات عظیمی را به کشور وارد کردند، فرصت های زیادی را از بین بردند و بالاتر و بدتر از همه اینکه با نشان دادن چراغ سبز به دشمنان موجب تشدید فشارها و تحریم ها شدند و دشمن را به دخالت در امور داخلی کشور و چشم طمع دوختن به آن تشویق و ترغیب کردند.
هیچ گاه هلهله دشمنان در سال 88 را فراموش نخواهیم کرد خوشبختانه مردم بصیر ما از برخی مسئولان نیز سبقت گرفتند و با حضور آگاهانه خود در روز 9 دی، بساط فتنه را بر چیدند.
برخی ایراد می گیرند که چرا همچنان به موضوع فتنه می پردازیم، پرونده فتنه هنوز هم گشوده است و باید مورد رسیدگی قرار گیرد.
البته باید بدانیم فتنه های بیشتر و پیچیده تری از سوی دشمن طراحی می شود که اگر فتنه گذشته را مورد واکاوی، تحلیل و بررسی دقیق قرار ندهیم نمی توانیم با فتنه های آینده مقابله کنیم.
باید مشخص شود که چرا برخی می خواستند با زور و خارج از چارچوب های قانون، قدرت را غصب کنند. آنها با ادعای صیانت از آرای مردم و دموکراسی، تلاش داشتند که رای مردم را پایمال و از بالای سر قانون اساسی عبور کنند. وجه فتنه گرانه آنان این بود که منویات خودکامانه خود را به عنوان صیانت از رای و نظر مردم جا می زدند."
حالا و با ادله های متقن قانونی و شرعی شاید بیش از پیش باید بازگشایی پرونده فتنه را انتظار کشید...
انشالله
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
این جمله پیچیده ، درست زمانی بیان میشود که تازه از فردا مردم بناست به پای صندوق های رای بروند و هدف غایی اش هم القای این است که مسیر انتخابات فقط به "من " ختم میشود همان "منیت" که با همراهی و سردمداری اغیار خارج نشین حلاوت یک شور و افتخار ملی را در قالب "فتنه" به 8 ماه خسارت و آشوب و دسیسه بدل میکند.
میر حسین موسوی پیش از پایان رای گیری دراقدام مکملی دیگر خود را پیروز قاطع انتخابات با اختلاف رای بالا معرفی میکند تا دیگر بطور علنی و در استیج آرام کشور برنامه براندازِ فتنه را رونمایی کند.
رهبر انقلاب مطابق روال مرسوم ادوار پیشین اما اینبار با اشاره ای به برخی از همین رفتارهای فتنه انگیز در پیامی روشنگرانه می فرمایند:
"انتخابات ۲۲ خرداد با هنرنمائی ملت ایران نصاب تازهای در سلسله طولانی انتخابهای ملی پدید آورد، مشارکت بیش از هشتاد درصدی مردم در پای صندوقها و رأی بیست و چهار میلیونی به رئیس جمهور منتخب یک جشن واقعی است.” ایشان در ادامه تاکید کردند: "گمان بر این است که دشمنان بخواهند با گونههائی از تحریکات بدخواهانه، شیرینی این رویداد را از کام ملت بزدایند.
به همه آحاد مردم و بویژه جوانان عزیز که سرزندهترین نقشآفرینان این حادثهی شورانگیز بودند، توصیه میکنم که کاملاً هشیار باشند. همواره باید شنبه پس از انتخابات، روز مهربانی و بردباری باشد. چه طرفداران نامزد منتخب و چه هواداران دیگر نامزدهای محترم، از هرگونه رفتار و گفتار تحریکآمیز و بدگمانانه پرهیز کنند.
موج همگرایی پسماندهای سیاسی از سرکرده های منافقین مسعود و مریم رجوی گرفته تا ضد انقلاب خارج نشین و مهره های مسئولیت گمارده ای در پلان فتنه چون اردشیر امیر ارجمند و... ، طیفی از سلطنت طلب ها ، اسرائیل ، تا حتی رییس جمهور و وزیر خارجه وقت آمریکا با چنان سرعتی شکل میگیرد که دیگر به سادگی میتوان تشخیص داد مساله یک تحلیل سیاسی غلط یا قضاوت ناپخته پیش از موعد نیست بلکه صحبت از یک فتنه بزرگ و امکانات وسیع نرم افزاری و سخت افزاری است .
بخشی ازاظهارات رییس قوه قضائیه از جزئیات حقایق مدفون در پس فتنه :
"آن زمان بنده در شورای نگهبان حضور داشتم. به همین افرادی که مدعی تقلب بودند گفتیم 10 تا 15 درصد صندوق ها را به صورت تصادفی بازشماری خواهیم کرد، اگر آن چه شما مدعی آن هستید پدید آمد، همه صندوق ها را باز شماری می کنیم"
آملی لاریجانی همچنین با اشاره به جلسه نمایندگان کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری سال 88 با رهبر معظم انقلاب تصریح کرد:
بنده در آن جلسه به عنوان نماینده شورای نگهبان حضور داشتم. برخی نمایندگان سران فتنه به صراحت گفتند قبول داریم که تقلبی در کار نبوده، اما در مورد برخی ساز و کارها بحث داریم. حال ببینید که این افراد با چه شعاری کار را به فتنه کشاندند و بعد گفتند تقلبی در کار نبوده است."
نظام علم رفعت اسلامی را در یک دست و در دست دیگر حمایت قاطع مردم را دارد و با همین استراتژی سران فتنه را به مدت تقریبا بیش از یکسال و اندی ، و تحقیقا از 22 خرداد 88 تا 25 بهمن ماه 89 کاملا آزاد میگذارد ، آنها مرتبا اطلاعیه علیه نظام و اصول حاکمیتی جمهوری اسلامی بیانیه می دانند و در این مدت هیچ گونه برخوردی از سوی قوه قضائیه با آنها صورت نگرفت و نظام صرفا با مدیریت سران فتنه سعی بر هدایت و متقاعد کردن آنان برای توسل به امکانات گسترده قانونی در کشور بود تا اینکه ابعاد فتنه مجددا پوست اندازی میکند و اینبار متراژ بیشتری را هدف میگیرد وقتی مسئولان نظام متوجه شدند که فتنه ی دیگر و بزرگتری هم در راه است، آنگاه بود که با حداقل استفاده از کف ظرفیت های قانونی صرفا در خواست حصر را صادر می کند.
واکاوی جزییات بیشتری از مرحله دوم فتنه از زبان سردار نجات جانشین رییس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران:
در 25 بهمن سال 89 بین چهار تا پنج هزار نفر جمعیت در میدان انقلاب تهران جمع شدند و درگیری بوجود آوردند و فردای آن روز سران فتنه اطلاعیه دادند و نظام را فاسد اعلام کردند و از مردمی که غیر مجاز راهپیمایی کرده بودند، تشکر کردند.
دو روز بعد از راهپیمایی 25 بهمن ماه، آقای تاجزاده از زندان نامه نوشت که معارضین سوریه از جنس انقلاب سبز هستند و کاری که در تونس و مصر برای سرگونی رژیم رخ داده، راه سبز امید نیز باید راه آن ها را دنبال کند.
"آنان تصمیم داشتند با بهانه حمایت از مردم تونس و مصر تجمعات دیگری راه بیندازند و از طریق آن اهداف خود را دنبال کنند که وزارت کشور اجازه نداد و سران فتنه محصور شدند.
این جریان یک دعوای شخصی نبود و علت حصر سران فتنه، فتنه 88 نبود، بلکه به خاطر فتنه دومی بود که آنان در سر داشتند و مقام رهبری بهترین مدیریت را به عنوان مدیر جامعه انجام دادند. "
بله ، جریان فتنه در هنگامه ی "بیداری اسلامی" ، برای پهنه ایران اسلامی انقلاب رنگی های مدلِ "بهارعربی " را هدفگذاری میکرد و این یکی از ابعاد اصلی فتنه بود که ازاین زاویه شاید کمتر به آن پرداخته شده باشد.
آنچه در سیاهه این هشت ماه فتنه بزرگ همچون خط بریل متمایز است "جرم و جفای" بی تکراری است که در تاریخ جمهوری اسلامی و در کنار جنگ هشت ساله تحمیلی هرگز مشابه آن در حق ملت ایران روا داشته نشد.
خسارات وسیع فتنه 88 دردو گروه اصلی قابل بررسی و دسته بندی هستند :
اولا آسیب جدی به امنیت ، آرامش ،مال و جان مردمی که که بزرگترین دستاورد 37 سال گذشته شان را کف دست گرفته بودند و با سیلی از دشمنان مرکب در حال نبرد بودند که لسان رهبری تضییع حق الناس تعبیر شد.
ثانیا هزینه های سنگین سیاسی ، اجتماعی ، اقتصادی ، و بین المللی که روی دست یک نظام مردم سالار دینی مستقل گذاشته شد.
رهبر معظم انقلاب در طی این سالها بارها صریح و بیًن بخش هایی از این آسیب ها را تبیین کردند:
یک بُعد دیگر حقّالنّاس بودن، پذیرش نتیجهی قانونی انتخابات است؛ یعنی وقتیکه به یک نتیجهای رسید و مراکز قانونی تصدیق کردند که این است، پذیرش این نتیجه حقّالنّاس است ؛ ضدّ آن کاری که در سال 88 انجام شد. خب در سال 88 یک حرف منکر و مستنکَری را آمدند مطرح کردند که تقلّب شده است و باید این انتخابات برهم بخورد؛ حالا مردم چقدر شرکت کردند؟ چهل میلیون! چهل میلیون نفر از مردم شرکت کردند در یک انتخاباتی و رأی دادند به کاندیداهای مختلف، نامزدهای مختلف؛ این آقایان به ادّعای تقلّب این را گفتند.
دیدار ائمه جمعه سراسر کشور 1394/10/14
سال 88 اشکالاتی که وارد شد، خسارتی که به کشور وارد کردند و نگذاشتند کشور و ملت طعم آراء چهل میلیونی را درست بچشد، به خاطر تخلف از قانون بود. یک عدهای یا برای خاطر اغراض نفسانی، یا هدفهای خلاف سیاسی، یا هرچه -حالا در آن زمینه نمیخواهیم قضاوتی بکنیم- از قانون تخلف کردند، خطا کردند، از راه غیر قانونی وارد شدند؛ هم به خودشان صدمه زدند، هم به ملت صدمه زدند، هم به کشور صدمه زدند. راه درست، راه قانون است.
همه تابع قانون باشند، همه تسلیم قانون باشند. گاهی ممکن است یک قانون، صددرصد درست هم نباشد، اما از بیقانونی بهتر است. گاهی ممکن است در یک بخشی، یک خطائی هم از مجری قانون سر بزند که من و شما بفهمیم او در اجرای قانون این خطا را کرده است؛ اما اگر نتوانیم آن را از طریق قانونی اصلاح کنیم، تحمل آن بهتر است از اینکه باز بیقانونی کنیم؛ از راه بیقانونی بخواهیم آنچه را که به نظر ما خطا است، درست کنیم. قانون، معیار بسیار خوبی است؛ وسیلهای است برای آسایش کشور، آرامش کشور، حفظ وحدت ملی، ادامهی راه عمومی.
دیدار اقشار مختلف مردم 1392/02/25
آخرین وصایای امام را به یاد بیاورید؛ قانون، فصلالخطاب است؛ قانون را فصلالخطاب بدانید. انتخابات اصلاً برای چیست؟ انتخابات برای این است که همهی اختلافها سر صندوق رأی حل و فصل بشود. باید در صندوقهای رأی معلوم بشود که مردم چی میخواهند، چی نمیخواهند؛ نه در کف خیابانها.
اگر قرار باشد بعد از هر انتخاباتی آنهائی که رأی نیاوردند، اردوکشی خیابانی بکنند، طرفدارانشان را بکشند به خیابان؛ بعد آنهائی که رأی آوردهاند هم، در جواب آنها، اردوکشی کنند، بکشند به خیابان، پس چرا انتخابات انجام گرفت؟ تقصیر مردم چیست؟ این مردمی که خیابان، محل کسب و کار آنهاست، محل رفت و آمد آنهاست، محل زندگی آنهاست، اینها چه گناهی کردند؟ که ما میخواهیم طرفدارهای خودمان را به رخ آنها بکشیم؛ آن طرف یک جور، این طرف یک جور.
برای نفوذىِ تروریست - آن کسی که میخواهد ضربهی تروریستی بزند - مسئلهی او مسئلهی سیاسی نیست؛ برای او چه چیزی بهتر از پنهان شدن در میان این مردم؛ مردمی که میخواهند راهپیمائی کنند یا تجمع کنند. اگر این تجمعات پوششی برای او درست کند، آنوقت مسئولیتش با کیست؟ الان همین چند نفری که در این قضایا کشته شدند؛ از مردم عادی، از بسیج، جواب اینها را کی بناست بدهد؟ واکنشهائی که به اینها نشان داده خواهد شد - تو خیابان از شلوغی استفاده کنند، بسیج را ترور کنند، عضو نیروی انتظامی را ترور کنند - که بالاخره واکنشی به وجود خواهد آورد، واکنش احساسی خواهد بود.
محاسبه این واکنشها با کیست؟ انسان دلش خون میشود از بعضی از این قضایا؛ بروند توی کوی دانشگاه، جوانها را، دانشجوها را - آن هم دانشجوهای مؤمن و حزباللهی را، نه آن شلوغکنها را - مورد تهاجم قرار بدهند، آنوقت شعار رهبری هم بدهند! دل انسان خون میشود از این حوادث. زورآزمائی خیابانی بعد از انتخابات کار درستی نیست، بلکه به چالش کشیدن اصل انتخابات و اصل مردمسالاری است.
من از همه میخواهم به این روش خاتمه بدهند. این روش، روش درستی نیست. اگر خاتمه ندهند، آنوقت مسئولیت تبعات آن، هرج و مرج آن، به عهدهی آنهاست.
خطبههای نماز جمعه تهران 1388/03/29
همه باید مراقب ایجاد شکاف، ایجاد فتنه، ایجاد بدبینی نسبت به دستگاه باشند. اینهائی که میبینید گوشه و کنار، بدون هیچ قیدوبندی، بدون هیچ ملاحظهای، نظام اسلامی را، دستگاه جمهوری اسلامی را متهم میکنند؛ هرچه از دهنشان در میآید، به نیابت از دشمن میگویند؛ برای اینکه اگر صدای دستگاههای تبلیغاتی جبههی ضد اسلام و صهیونیستها و آمریکائیها به گوش کسی نرسید، اینها جبران کنند و همان حرفهای آنها را به گوش مردم برسانند، اینها به ملت خیانت میکنند؛ این در حقیقت یک خیانت واضح است.
دیدار مردم اصفهان در روز عید قربان 1389/08/26
بنده با اینها خیلی مماشات کردم -حالا کارهای جزئیای که انجام گرفت طولانی است- مماشات کردیم، حرف زدیم، گفتیم بیایید، بگویید بروند صندوقها را نگاه کنند؛ هر تعداد صندوقی که شما میخواهید. اعتناء نکردند، گوش نکردند؛ بنا بر این نبود که زیر بار این حرف حق بروند؛ زیر بار حرف حق نرفتند و برای مملکت خسارت درست کردند. من نمیدانم بنا است که این خسارتهایی که در سال 88 بر ما وارد شد کِی جبران بشود؟ واقعاً نمیدانم! هنوز جبران نشده.
دیدار ائمه جمعه سراسر کشور 1394/10/14
با این اوصاف هنوز شاهدیم هراز چندگاهی از گوشه و کنار عده ای خاص و قلیل که گاها مَناصب حاکمیتی هم دارند صحبت از تعیین تکلیف حصر میکنند ! این صحبت اما یک برداشت حقوقی دقیق تر هم دارد و آن اینکه تلاش کور برای گفتمان سازی از موضوع حصر آیا مگر به نتیجه پایان حصر قرار است منتج شود ؟! قطعا نه ، طرح پرونده حصر باید مطالبه بررسی قانونی آن باشد واین یعنی صحبت از یک محاکمه بزرگ.
درمقابل همین صحبت های غیر قانونی موضوع بازگشایی پرونده حصر اتفاقا یک حرف قانونی است. پرونده ای سنگین و هزاران صفحه ای از جرایم متعدد و مختلف که تکلیف قانونی و حداقل مجازات اش تقریبا بر کسی پوشیده نیست و رسیدگی قوه قضائیه به این پرونده خاص در واقع خواست عمومی ملت مظلوم و جفا شده ایران اسلامی در وقایع تلخ سال 88 است .
رییس قوه قضائیه بعنوان بالاترین مرجع قضایی کشور و متولی ستاندن حقوق پایمال شده ملی در پرونده فتنه همین چندی پیش با باز خوانی بخشی از این پرونده و تشریح زوایای قانونی فتنه گفت :
ادعای ما علیه فتنه گران این است که با فتنه 88 خسارات عظیمی را به کشور وارد کردند، فرصت های زیادی را از بین بردند و بالاتر و بدتر از همه اینکه با نشان دادن چراغ سبز به دشمنان موجب تشدید فشارها و تحریم ها شدند و دشمن را به دخالت در امور داخلی کشور و چشم طمع دوختن به آن تشویق و ترغیب کردند.
هیچ گاه هلهله دشمنان در سال 88 را فراموش نخواهیم کرد خوشبختانه مردم بصیر ما از برخی مسئولان نیز سبقت گرفتند و با حضور آگاهانه خود در روز 9 دی، بساط فتنه را بر چیدند.
برخی ایراد می گیرند که چرا همچنان به موضوع فتنه می پردازیم، پرونده فتنه هنوز هم گشوده است و باید مورد رسیدگی قرار گیرد.
البته باید بدانیم فتنه های بیشتر و پیچیده تری از سوی دشمن طراحی می شود که اگر فتنه گذشته را مورد واکاوی، تحلیل و بررسی دقیق قرار ندهیم نمی توانیم با فتنه های آینده مقابله کنیم.
باید مشخص شود که چرا برخی می خواستند با زور و خارج از چارچوب های قانون، قدرت را غصب کنند. آنها با ادعای صیانت از آرای مردم و دموکراسی، تلاش داشتند که رای مردم را پایمال و از بالای سر قانون اساسی عبور کنند. وجه فتنه گرانه آنان این بود که منویات خودکامانه خود را به عنوان صیانت از رای و نظر مردم جا می زدند."
حالا و با ادله های متقن قانونی و شرعی شاید بیش از پیش باید بازگشایی پرونده فتنه را انتظار کشید...
انشالله
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *