برقی از جنس خورشید/سلولهایی که به شبکه برق جان میدهند+تصاویر
به دنبال توسعه استفاده از انرژی های تجدیدپذیر نو، بزرگترین نیروگاه خورشیدی ایران به ظرفیت تولید 7 مگاوات برق به کمک سرمایه گذاران خارجی در استان همدان به بهره برداری رسید.
خبرگزاری میزان -
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ،توسعه انرژی های نو یکی از سیاست های اصلی وزارت نیرو برای تنوع بخشیدن به سبد تولید برق کشور است.
انرژی های تجدید پذیر به دو دسته تجدیدپذیر نو و انرژی تجدید پذیر تقسیم می شوند که تفاوت این دو دسته در لحاظ شدن سدهای بزرگ برق آبی در گروه انرژی تجدیدپذیر است که با توجه به این تعریف 15 درصد از ظرفیت تولید برق کشور به انرژی های تجدید پذیر تعلق دارد.
حمید چیت چیان وزیر نیرو در آخرین اظهارات خود خبر از طرح 3 میلیارد دلاری سرمایه گذاری در بخش تولید برق توسط سرمایه گذاران خارجی داد و گفت: براساس آن سازمان انرژیهای نو ایران (سانا) برای اجرای 1100 مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در کشور دست به کار شده است.
وی همچنین خبر از انعقاد اجرای 400 مگاوات جدید داد و گفت: در مجموع قراردادهای اجرایی به 1500 مگاوات رسیده است.
افزایش 18 مگاواتی تولید انرژی برق از سیستم خورشیدی وافزایش 30 مگاواتی ظرفیت تولید برق از انرژی های بادی از دیگر اقدامات صورت گرفت طی یک سال گذشته است.
همچنین وزیر نیرو قول افزایش 100 مگاواتی به ظرفیت انرژی های تجدید پذیر نو تا پایان سال و 700 مگاواتی به جمع مولدهای کشور تا پایان سال آینده را داد.
پیرو این سیاست بزرگترین نیروگاه خورشیدی ایران به ظرفیت 7 مگاوات به شبکه برق ایران وصل شد.
این نیروگاه که با اعتبار بالغ بر 36 میلیارد تومان و در زمینی به مساحت 10 هکتار در همدان توسط سرمایه گذار خارجی (آلمان) و در مدت 6 ماه احداث شده است اولین نیروگاه خورشیدی با سرمایه گذاری خارجی در کشور محسوب می شود که در دهه فجر به بهره برداری رسمی رسید.
نیروگاه خورشیدی همدان که به بزرگترین نیروگاه خورشیدی ایران تبدیل شده است اولین پروژه خورشیدی کشور در مقیاس مگاوات است.
برای دیدن عکس های بیشتر بر روی لینک کلیک کنید.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *