اولین دوره جشنواره غذاهای محلی در سلطانیه برگزار شد
مسئول اداره میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری سلطانیه گفت:امروز نخستین جشنواره غذای محلی در مقبره چلبیاوغلوی سلطانیه برگزار شد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه جامعه ،پروانه عسگری گفت: در نخستین دوره از جشنواره غذاهای محلی در سلطانیه 20 نوع غذای متنوع و چهار نوع آش طبخ شد.
وی ادامه داد: همزمان با این جشنواره، نمایشگاه صنایعدستی نیز با عرضه محصولات در 10 رشته در این مکان برپاست.
عسگری در معرفی محصولات عرضهشده در این نمایشگاه گفت:این نمایشگاه که بهمناسبت ایامالله دهه فجر از 12 تا 22 بهمنماه برپاست به عرضه محصولات صنایعدستی در رشتههای صنایع چرمی، بافتهای سنتی، گلیم، سرمهدوزی، حکاکی روی سنگ، سفالگری، ملیلهکاری، موزاییکسازی، عروسکبافی و پارچهبافی میپردازد.
مقبره چلبیاوغلو در 500متری جنوب غربی سلطانیه قرار دارد و منتسب به سلطان چلبی است. این بنا در حد فاصل سالهای 657 و 683 هجری قمری احداث و وقف خانقاه شمیسه شده است.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *