روغن‌های به‌ظاهر گیاهی حاوی پارافین موجب نارسایی کبد می‌شوند

0:25 - 20 بهمن 1395
کد خبر: ۲۷۶۹۵۵
یک محقق طب سنتی گفت: روغن‌های به‌ظاهر گیاهی اما با منشأ شیمیایی و حاوی پارافین, سس‌ها، فست‌فودها، قهوه، کاکائو، نوشابه‌های صنعتی و الکلی و غذای تولیدی صنعتی و دارای مواد نگهدارنده از عوامل ایجاد افزایش چربی، کم‌کاری، سیروز کبدی و نارسایی کبد هستند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *