تمرکز روی ساماندهی کولبرها/رصد انبارهای دپوی کالا در اطراف پایتخت
جانشین رئیس پلیس کشور گفت: ساماندهی کولبرها در دستور کار بود اما در حال حاضر تمرکز روی این موضوع بیشتر شده است.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه جامعه ،سردار اسکندر مومنی در حاشیه همایش تخصصی پلیس مبارزه با قاچاق کال در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در راستای مبارزه با پدیده قاچاق، قرارگاهی با عنوان " مبارزه با قاچاق کالا و ارز" راه اندازی کرده که فعالیت این قرارگاه در سال 96 هم استمرار خواهد داشت، نیروی انتظامی از همه ظرفیت این قرارگاه برای مبارزه با قاچاق بهره می گیرد.
وی با بیان اینکه راه اندازی و فعالیت این قرارگاه دستاوردهای خوبی داشته است، افزود: میزان کشفیات در سال 95 در مقایسه با سال گذشته 50 درصد رشد داشته است.
جانشین فرمانده ناجا بیان کرد: تمرکز بر باندهای بزرگ و پرونده های کلان از رویکردهای اصلی ناجا در مبارزه با قاچاق است، به طوری که کشف پرونده های بالا 500 میلیون تومان ، 107 درصد رشد داشته است .
وی اضافه کرد: با تمرکز بر پرونده های کلان، کشف پرونده های 100 تا 500 میلیون تومان نیز 74 درصد رشد داشته است.
وی با اشاره به اینکه از نظر مکانی و جغرافیایی بر مرزها و مبادی ورودی تمرکز کرده ایم، ادامه داد: اشراف اطلاعاتی در فرآیند مبارزه با قاچاق موثر است.
این مقام عالی انتظامی خاطر نشان کرد: علیرغم اقدامات در حوزه کنترلی ، حجم ورود کالای قاچاق به کشور بالا است و تزریق تجهیزات به روز، یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.
سردار مومنی تأکید کرد: با کنترل دستی و سنتی نمی توان به سمت مبارزه جدی با قاچاق کالا و ارز رفت و باید امکانات به روز و هوشمند وجود داشته باشد.
وی تأکید کرد: قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز نیازمند اصلاح است که در مجلس دنبال می شود، امیدواریم این قانون به زودی اصلاح شود.
جانشین فرمانده ناجا اظهار کرد: قوانین باید تسهیل کننده برای تجارت قانونی و بازدارنده برای ناقضان قانون باشد.
وی در خصوص وضعیت کولبرها توضیح داد: تمرکز ناجا بر باندهای بزرگ و شبکه های سازمان یافته است، هر چند فرآیند سازماندهی کولبرها نیز توسط دستگاه های متولی دنبال می شود، البته سازماندهی کولبرها در گذشته وجود داشته اما در حال حاضر تمرکز بر این موضوع بیشتر شده است.
وی در خصوص تأثیر کنترل مکانیزه تریلرها عنوان کرد: راه اندازی سامانه " سپهتن" یکی از برنامه های اصلی ناجا و راهور در راستای کنترل بر خط و آنلاین تریلی ها بود که در این فرایند، تریلرها به صورت هوشمند کنترل می شود.
سردار مومنی ادامه داد: علاوه بر اینکه بر باندهای بزرگ و سازمان یافته تمرکز داریم ، مبادی دیگر از جمله انبارهای دپو به ویژه در تهران و اطراف پایتخت را نیز رصد و کنترل می کنیم.
جانشین فرمانده ناجا در پایان تأکید کرد: به روز رسانی و اصلاح قوانین و همچنین کنترل هوشمند و مکانیزه در فرآیند مبارزه با قاچاق کالا و ارز موثر است.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *