مبادلات تجاری و اقتصادی "افغانستان" با ایران افزایش یافته است

19:35 - 17 بهمن 1395
کد خبر: ۲۷۵۸۳۴
وزیر حمل و نقل افغانستان با بیان اینکه ما به همسایگی با ایران افتخار می‌کنیم، گفت: در چند سال اخیر با توجه به سیاست‌های اقتصادی ایران، حجم مبادلات تجاری و اقتصادی با این کشور به طرز چشم گیری افزایش یافته است.
مبادلات تجاری و اقتصادی به گزارش سرویس بین الملل محمد‌ الله بتاش، وزیر حمل و نقل افغانستان که در رأس هیأتی تجاری اداری به خراسان جنوبی سفر کرده بود، در دیدار با سید علی اکبر پرویزی استاندار خراسان جنوبی گفت: ایران از گذشته‌های دور در سخت‌ترین شرایط در کنار افغانستان بوده و به عنوان بزرگترین حامی دولت و ملت افغانستان مورد توجه است.
 
وزیر حمل و نقل افغانستان با بیان اینکه ما به همسایگی با ایران افتخار می‌کنیم، گفت: در چند سال اخیر با توجه به سیاست‌های اقتصادی ایران، حجم مبادلات تجاری و اقتصادی با این کشور به طرز چشمگیری افزایش یافته است.
 
وی با بیان اینکه ما به دنبال توسعه بیش از پیش روابط با ایران و خراسان جنوبی در تمامی سطوح هستیم، گفت: تسهیلات خوبی در مرز ماهیرود از طرف ایران احداث شده است که بنا داریم بهتر از گذشته از آنها استفاده کنیم و افزود: در آن سوی مرز نیز بنا داریم شرایطی به منظور تسهیل روابط ایجاد کنیم.
 
وزیر حمل و نقل افغانستان تسهیل تجارت با ایران و خراسان جنوبی را مورد تاکید قرار داد و ادامه داد: روابط اقتصادی و تجاری باید عادلانه، برادرانه و با رعایت حقوق تجار و بازرگانان هر 2  کشور مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
 
بتاش با بیان اینکه رئیس جمهور ایران بر توسعه روابط با کشور افغانستان تاکید ویژه ای دارند، گفت: در بحث راه ارتباطی ماهیرود-فراه اقدامات خوبی صورت گرفته که قابل تشکر است، این در حالیست که تسریع در راه اندازی این پروژه‌ها از خواسته‌های ما است.
 
وی کاهش هزینه های تجارت و مبادلات تجاری بین دو کشور رامورد تاکید قرار داد و افزود: آماده ایم تا تیمی متشکل از افراد ذی صلاح و آگاه مطالعات لازم به منظور کاهش هزینه های مبادلات تجاری دو کشور را بر اساس رعایت حقوق طرفین به انجام برساند.
 
پایگاه اطلاع رسانی استانداری خراسان جنوبی نوشت: خراسان جنوبی در مسیر تردد استان‌های سیستان و بلوچستان، یزد، کرمان، خراسان رضوی، سمنان، اصفهان، هرمزگان و کشور افغانستان قرا دارد.
 
خراسان جنوبی با حدود 780هزار نفر جمعیت، 151هزار کیلومتر مربع مساحت دارد، و سومین استان پهناور و دومین استان بیابانی ایران است.
 
/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *