ایران از واردات یک محصول پتروشیمی خودکفا میشود
معاون اجرایی شرکت پتروشیمی ارگ از آغاز شمارش معکوس به منظور آغاز عملیات اجرایی پتروشیمی ارگ خبر داد و گفت: با بهره برداری از این مجتمع، ایران از واردات این محصول پتروشیمیایی خودکفا خواهد شد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه اقتصاد ، به نقل از انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی ایران یوسف رستمی درباره آخرین وضعیت ساخت مجتمع پتروشیمی ارگ، گفت: هدف از ساخت این مجتمع پتروشیمی تولید سالانه 100 هزار تن اکریلو نیتریل است.
معاون اجرایی مدیرعامل شرکت پتروشیمی ارگ با اعلام اینکه علاوه بر این تولید سالانه 6100 تن در سال سولفات آمونیوم، 3200 تن استونیتریل و 11 هزار تن سیانور هیدروژن از دیگر اهداف ساخت و بهره برداری این مجتمع پتروشیمیایی است.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه محصول سیانور هیدرژن پس از تولید در پتروشیمی ارگ مستقیمآ و توسط خط لوله به واحد پایین دستی ارسال خواهد شد تا در آنجا به عنوان یکی از مواد اولیه واحد متیل متاکریلات به ظرفیت 35 هزار تن در سال مورد استفاده قرار بگیرد.
رستمی، افزود: از 35 هزار تن متیل متاکریلات تولیدی پتروشیمی ارگ حدود20 هزار تن از این محصول به پلی متیل متاکریلات تبدیل و مابقی صرف تولید رزینهای اکریلیک خواهد شد.
معاون اجرایی مدیرعامل پتروشیمی ارگ درخصوص آخرین وضعیت اجرایی این پروژه توضیح داد: به منظور عملیاتی کردن پروژه تاکنون همه مجوزهای لازم شامل مجوزهای خوراک، جواز تاسیس، تائیدیه تامین یوتیلیتی (قرارداد آن در حال انعقاد با شرکت پتروشیمی فجر است) گرفته شده است.
این مقام مسئول، ادامه داد: علاوه بر این 6 قطعه زمین در سایت 2 منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر برای این پروژه و پروژه های تکمیلی آن تامین شده و علاه بر این تعدادی از تجهیزات پروژه هم خریداری شده است.
وی سرمایه کل پروژه ساخت و بهره برداری از پتروشیمی ارگ را 356 میلیون دلار اعلام کرد و افزود: از این میران اعتبارات، 337 میلیون دلار آن سرمایه ثابت و 19 میلیون دلار بقیه سرمایه در گردش پروژه است که در عین پیگیری برای دریافت تسهیلات از منابع مختلف، نقدینگی لازم برای شروع عملیات اجرائی توسط سهامداران شرکت تامین و عملیات تحکیم بستر زمین در حال انجام است و به زودی عملیات اجرایی و ساختمان شروع خواهد شد.
رستمی با بیان اینکه به منظور تامین سرمایه مورد نیاز با موسسات، شرکتها و بانکهای متعددی مذاکره شده است، افزود: به نظر میرسد مسیر دریافت تسهیلات از صندوق توسعه ملی هموارتر بوده و تلاش می شود 80 تا 85 درصد از سرمایه ثابت مورد نیاز از این منبع تامین شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *