مهدویان: ممکن است فیلم را برای اسکار بفرستیم/ دوست دارم درباره تمام دهه های معاصر فیلم بسازم+ عکس
نشست خبری فیلم سینمایی "ماجرای نیمروز" به کارگردانی محمدحسین مهدویان امروز در سالن سعدی مرکز همایش های برج میلاد برگزار شد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، نشست خبری فیلم سینمایی "ماجرای نیمروز" به کارگردانی محمدحسین مهدویان امروز در سالن سعدی مرکز همایش های برج میلاد برگزار شد.
در این نشست مهرداد صدیقیان، هادی حجازی فر، جواد عزتی، احمد مهران فر بازیگران، محمدحسین مهدویان نویسنده و کارگردان و سایر عوامل حضور داشتند.
مهدویان در ابتدای این نشست در خصوص احتمال ساخت فیلمی در مورد دهه هشتاد گفت: سینمای ما حق مطلب را در قبال تاریخ معاصر بیان نکرده است و من دوست دارم در خصوص تاریخ معاصر بسازم. اینکه در مورد دهه هفتاد، هشتاد و یا نود فیلم بسازم آرزوی من است و البته بسیار کار سختی است.
وی ادامه داد: ما گروهی هستیم که سینما را جدی گرفته ایم. به جزئیات فکر می کنیم و از هیچ چیز هم نمی گذریم.
هادی حجازی فر در ادامه این نشست گفت: من در 40 سالگی در ژانر اکشن کار کردم و البته که با توجه به شرایط سنی کار بسیار سختی بود.
مهدویان درباره حضور بین المللی آثارش گفت: نکته این جاست که فیلمی قابل قبول بسازیم. قصه قصه جذابی است و احتمالاً مردم دنیا هم بی شک به تاریخ ما علاقه مند هستند. این به تلاش ما بستگی دارد تا فیلم را در بخش بین الملل اکران کنیم.
مهدویان در مورد پژوهش و اسناد تاریخی اثر افزود: ما به واسطه آقای رضوی مجموعه ای از لینک های خوب را داشتند. ما در مورد تمام زوایا تحقیقات درستی را انجام دادیم.
وی درباره شانس حضور خود در اسکار 2018 گفت: اصلاً بعید نیست. خدا را شکر آقای فرهادی امسال فیلم ندارند و امیدوارم فیلم را برای اسکار فرستاده شود.
مهدی پاکدل درخصوص نقش کشمیری در این فیلم گفت: من اگر فیلمنامه را می خواندم قبل انتخاب قطعاً این نقش را انتخاب می کردم زیرا بسیار جای بازی داشت و از آن جمله نقش های سخت بود.
رضوی درباره بچه رجوی که در پایان فیلم باقی ماند ادامه داد: این بچه توسط لاجوردی به پدر رجوی تحویل داده شد و از آن به بعد از راه کوهستان به پدرش رسانده شد. در مورد نظر هیات داوران هم صحبت کردن درست نیست اما برای من از همه چیز بیشتر رضایت مخاطب مهم است.
رضوی درباره شباهت جواد عزتی به سعید امامی گفت: آن موقع سعید امامی اصلاً تهران نبودند و این شباهت به نظرم درست نیست.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *