برگزاری جلسات آموزشی مهارتهای زندگی ویژه کارکنان دادگستری اصفهان
جلسات آموزشی مهارتهای زندگی ویژه کارکنان دادگستری اصفهان و خانواده هایشان به همت معاونت فرهنگی دادگستری و با حضور استادان برجسته کشوری برگزار می شود.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه حقوقی و قضایی به نقل از روابط عمومی دادگستری استان اصفهان، جلسات آموزشی مهارتهای زندگی ویژه کارکنان دادگستری اصفهان و خانواده هایشان به همت معاونت فرهنگی دادگستری و با حضور استادان برجسته کشوری برگزار می شود.
سیدعلی موسوی نژاد معاون قضایی و سرپرست معاونت فرهنگی دادگستری استان ضمن تبریک فرا رسیدن ایام الله مبارک دهه فجر بیان داشت: هدف از برگزاری این جلسات ارتقای هر چه بیشتر سطح مهارتهای زندگی و تربیت فرزندان کارکنان دادگستری و خانواده های ایشان است که با برنامه ریزی و دعوت از استادان و صاحب نظران حوزه خانواده، این دوره های آموزشی در این ایام مبارک در دادگستری اصفهان برگزار می شود.
وی افزود: دارا بودن مهارت کافی در اداره زندگی و تربیت فرزند بر اساس آموزه های والا و ارزشمند دینی اسلامی، از مهمترین اصولی است که در ساختن خانواده و جامعه ای ایده آل به دور از هر گونه آسیب و ناهنجاری باید مد نظر قرار گیرد.
این مقام قضایی همچنین گفت: معاونت فرهنگی قوه قضاییه در اجرای دستورالعملها و سیاستهای فرهنگی خود به این مهم توجه ویژه داشته و برگزاری اینگونه دوره های آموزشی را در سطح دادگستریها آغاز نموده و تداوم آن را در دستور کار دارد.
موسوی نژاد در پایان خاطرنشان ساخت: اولین جلسه این دوره آموزشی ویژه کارکنان خواهر شاغل در دادگستری و شوراهای حل اختلاف اصفهان بود و جلسات جداگانه ای برای قضات و کارکنان روزهای پنج شنبه 95/11/14 و شنبه 95/11/16 برگزار خواهد شد.
گفتنی است در این جلسه آموزشی حجت الاسلام و المسلمین موسوی فاضل خراسانی مدیر کارگروه تخصصی آسیبهای اجتماعی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی به بیان اصول و قواعد حاکم بر حفظ و سلامت خانواده و تربیت فرزندان پرداخت و گفت: صرف با هم زندگی کردن شرط یک زندگی سالم نیست و نباید به هر قیمتی از کنار آن گذشت بلکه عاشقانه زندگی کردن و یافتن آگاهی های لازم در تربیت صحیح فرزندان و صیانت از خانواده از شروط اولیه محسوب می شود، چرا که تجزیه خانواده باعث نابودی آن و جامعه خواهد شد و این همان هدفی است که دشمنان به دنبال آن هستند.
وی در تشریح فصول پنج گانه زندگی و عمر انسان نوجوانی را مهمترین و حساسترین مرحله دانست و بیان داشت: در این فصل که دوره بلوغ و شکوفایی و خروج از دوران کودکی و خفتگی و خوابهای طلایی محسوب می شود زیرساختهای اعتقادی شکل گرفته و مقدمات الهی شدن انسان فراهم می شود و مسؤولیت و وظایف والدین در این دوره برای هدایت صحیح فرزندان و ساختن فضایی سالم به دور از تشنج، نفاق و هر گونه آلودگی بیش از هر زمان دیگری است.
وی ادامه داد: در دوره نوجوانی مدیریت صحیح والدین در تربیت فرزندان بسیار مهم، حساس و سرنوشت ساز است و بچه ها باید این دوران را با والدین خود بگذرانند و پشتوانه اخلاقی آنها به درستی ترسیم و تحکیم شود.
گفتنی است بیان اصول و قواعد حاکم بر ازدواج در اسلام و اصول همسرداری از بخشهای دیگر سخنان موسوی فاضل خراسانی بود که با استقبال روبرو شد.
در پایان نیز جوایز نفیسی از جمله سفر به مشهد مقدس به برگزیدگان مسابقه ای که در جلسه برگزار شد، اهدا گردید.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *