روحانیون و گروههای مرجع برای رفع معضلات اجتماعی اثرگذارند
وزیر کشور با بیان اینکه اکنون جوامع جهاین برای رفع معضلات اجتماعی خود از کلیساها کمک میگیرند، گفت: روحانیون و گروههای مرجع در رفع آسیبهای اجتماعی میتوانند نقش بسیار زیادی را ایفا کنند.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه سیاسی ؛ رحمانی فضلی عصر امروز چهارشنبه (۱۳ بهمن) در همایش بزرگداشت خیرین حوزههای علمیه با بیان این مطلب که موضوع بحث را بر روی مسائل اجتماعی که مورد تاکید رهبری نیز بودهاست مطرح میکنم، اظهار کرد: مقام معظم رهبری در سال های اخیر سه مسئله اساسی را مطرح کردند که یکی از آنها بحث تهاجم فرهنگی بوده است. در چند سال گذشته که شبکه های اجتماعی به این اندازه مطرح نبودند، مقام معظم رهبری به بحث تهاجم فرهنگی اشاره کردند.
وی گفت: نکته بعدی که رهبری آن را مطرح کردند این بود که تغییرات اجتماعی جدی در حال رخ دادن است و ما نمیتوانیم در برابر آنها مقاومت کنیم فقط میتوانیم این تغییرات را مدیریت کنیم. با توجه به هجمه رسانههای غربی و موضوعاتی که در باره مسائل سیاسی و اقتصادی مطرح میکنند و می خواهند سایر کشورها را با خود همسو کنند، ما در هجمه عظیم تغییرات اجتماعی قرار گرفته ایم و به قدری این تغییرات سرعت دارد که ما حتی در جاهایی نمیتوانیم پیگیر این تغییرات باشیم.
وزیر کشور در ادامه با بیان اینکه مقام معظم رهبری در بجنورد بحث سبک زندگی را مطرح کردند که آن به دلیل تغییرات اجتماعی مطرح میشود، گفت: بحث آسیبهای اجتماعی به دلیل تغییر همین سبک زندگی است. ما در وزارت کشور یک مرکز رصد اجتماعی تشکیل دادیم که تمام آمار و اطلاعات را جمع کرده و به صورت جدی پیگیر آسیبهای اجتماعی هستیم. وقتی این اقدامات را انجام دادیم و آنرا به مقام معظم رهبری تقدیم کردیم ایشان تمام مطلب را با اینکه حجم زیادی داشتند مطالعه کردند و برای هر یک از آنها نکاتی را نوشتند و دستور دادند که مقامات اجرایی وسران قوا جلسهای را در این رابطه تشکیل بدهند و تا کنون ما چهار جلسه داشتهایم و در اردیبهشت سال آینده نیز جلسهای داریم که باید گزارش راهکاریهایی که رهبری ارائه دادهاند را به ایشان ارائه بدهیم.
رحمانی فضلی یاداور شد: پنج مسئله اساسی مورد توجه رهبری بود که عبارتاند از اعتیاد، حاشیه نشینی، مفاسد اجتماعی، مناطق بحران و خلاف که تاکید داشتند تمام سازمانها و ارگانها برای رفع این معضل هماهنگ باشند و بر همین اساس شورای اجتماعی تشکیل شده که این مسائل را به صورت جدی دنبال کند.
وی گفت: طبق تجربیات من و آنچه که در این سالها به دست آوردهام ما نمیتوانیم با معقولات آسیبهای اجتماعی به صورت رسمی و دولتی و اجرایی برخورد کنیم. قطعا اگر از این مسیر بخواهیم اقدام کنیم موفق نمیشویم. بهترین راه برای آسیب های اجتماعی و به ویژه اعتیاد این است که نگذاریم فرد معتاد شود. چرا که پس از اعتیاد، خیلی از خانوادهها فرزند خود را نمیپذیرند. پس پیشگیری مرحله اول است. در سال های اخیر بیش از ۸۵ درصد ترک اعتیاد به وسیله خود مردم صورت گرفته است. ما اگر میخواهیم با آسیبهای اجتماعی مبارزه و آنها را مدیریت کنیم باید از مردم، روحانیت و گروههای مرجع که تاثیرگذار هستند، کمک بگیریم.
وزیر کشور اضافه کرد: این موضوع و مسئله را باید جدی بگیریم و در نظر داشته باشیم که روحانیون باید نسبت به این موضوع آگاه باشند و مردم و خانودهها را نیز هشیار کنند. اکنون جوامع جهانی نیز رفع معضلهای اجتماعی خود را به دست کلیساها، جامعه مذهبی و افراد تاثیرگذار دادهاند. چرا که آنها میتوانند برای رفع معضلات اجتماع بسیار اثرگذار باشند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *