کاظم افرند نیا در میان دوستدارانش بدرقه شد/ صالحی: عمو کاظم برای چندمین بار یتیم شدم
صالحی در مراسم تشییع پیکر کاظم افرند نیا در حالی که اشک می ریخت، گفت: عمو کاظم برای چندمین بار یتیم شدم.
خبرگزاری میزان -
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، مراسم تشییع پیکر کاظم افرندنیا بازیگر عرصه تلویزیون و سینما با حضور تعدادی از هنرمندان در خانه سینما برگزار شد.
منوچهر شاهسواری مدیرعامل خانه سینما در این مراسم گفت: سایه مرگ و فراموشی هیچگاه روی هنرمندان نمینشیند. تألم از دست دادن پدر چیزی نیست که از یادها فراموش شود و بعید میدانم کسی پدرش را از دست بدهد و او را فراموش کند.
وی ادامه داد: گاهی اوقات ما را به آنچه که بازی میکنیم میشناسند نه آنچه که در درونمان میگذرد. میدانم که حق هنرمندانی از جنس کاظم افرندنیا بیش از اینهاست و همه ما موظفیم به سهم خودمان چه با دست و قلم و چه با زبان، حقی که زمین مانده را بیان کنیم.
شاهسواری با اشاره به مشکلات مالی و درخواست خود از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، تصریح کرد: همه مشکلات سینما در زمینه تولید، توزیع و نمایش به دست هنرمندان حل میشود، لطف کنید باقیات و صالحاتی از خودتان برای تأمین بیمه و شرایط مالی هنرمندان به جای بگذارید. اصلیترین موضوع ما در خانه سینما همین است و هر کاری که میکنیم برای این هدف بزرگ است تا این هنرمندان با عزت زندگی کنند.
خسرو امیرصادقی، تهیهکننده سینما و تلویزیون در مراسم تشییع پیکر کاظم افرند نیا اظهار کرد: سکته قلبی و مغزی علت دارد و علت آن باید بررسی شود. هیچکس نمیداند که افرندنیا از سال ۵۷ در این حرفه بود اما تا همین ایام مستأجر و اجارهنشین بود. این دردی است که اهالی سینما دارند.
وی افزود: این بازیگر آدم بیحاشیهای بود و حتی در بدترین شرایط هم حاشیه نداشت. او هنرمندی بود که در طول یک سالی که در مجموعه «معمای شاه» کار کرد، شش میلیون دریافتی داشت! امیدوارم با حمایت و پیگیری منوچهر شاهسواری در آینده شرایط بهتر شود.
مهدی میامی بازیگر سینما و تلویزیون نیز در این مراسم گفت: هر جایی که با هم بودیم گذر زمان را حس نمیکردیم. او در سال ۴۷ در صحنه تئاتر درخشید. من درباره گنجینه افرندنیا صحبت میکنم چرا ما گوهرهای خودمان را از یاد میبریم و قدر هنرمندان را نمیدانیم.
پرستو صالحی از دیگر هنرمندانی بود که در مراسم تشییع کاظم افرندنیا حضور داشت. این بازیگر با چشمانی اشکبار در سخنانی در جمع حاضران گفت: عمو کاظم برای چندمین بار یتیم شدم! اگر میگوییم سینمای ما بیرحم است به این دلیل است که ما بارها پدران و مادران خود را در این سینما از دست میدهیم.
عزتالله رمضانیفر از دیگر هنرمندانی بود که در این مراسم به سخنرانی پرداخت. او گفت: دست اجل یکی از یاران خوب را از ما گرفت. سید کاظم افرندنیا در سال ۱۳۲۴ در نایین به دنیا آمد و کار هنری خود را از اصفهان شروع کرد و چندین فیلم هم قبل از انقلاب بازی کرد.
او ادامه داد: شنیدیم که این هنرمند بر اثر سکته مغزی جانش را از دست داده است. این سکتهها، سکتههایی است که روح و روان آدم را به جایی میرساند که به سکته ختم میشود. این فشارها، این بیکاریها و کمکاریها است که هنرمند را این گونه از ما میگیرد.
وی خاطرنشان کرد: میگویند در سینما بازیگران چشم و چراغ مملکت هستند اما با این فشارها چه باید کرد. ما باید حرفمان را به چه کسی بزنیم؟! ما در سینما بازیگران چند صد میلیونی داریم که اگر درآمد آنها کمتر باشد قبول نمیکنند اما این بازیگران ما بیکار هستند و به خاطر هزینههای ناچیز به دنبال کار میگردند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *