تولید پادزهر با عنکبوتهای شکار مردمی
پارک خزندگان استرالیا مردم این کشور را ترغیب کرده است تا هنگام مشاهده عنکبوتهای سمی به جای کشتن این حشرات مهلک و خطرناک، آنها را به دام بیندازند و تحویل باغ وحشهای این کشور دهند.
به گزارش گروه فضای مجازی ، آنا به نقل از Sciencealert نوشت: ترغیب کردن مردم استرالیا به جمعآوری عنکبوتهای مهلک و سمی و تحویل آنها به باغ وحشهای این کشور شاید در ظاهر عجیب باشد ولی هدف اصلی از این اقدام تهیه پادزهر برای مصدومان گزیده شده توسط مارها و عنکبوتهای سمی است تا محققان بتوانند با زهر این عنکبوتها، پادزهرهای مناسبی تهیه کنند و درمانهای بهتری را در اختیار بیماران قرار دهند.
مدیر باغوحش استرالیا در استرالیا گفت: «در این فصل، «عنکبوتهای قیفساز شبکهای» زیادی را میتوان مشاهده کرد اما انتظار داریم مردم به جای کشتن و از بین بردن آنها، این حشرات را در اختیار ما قرار دهند تا بتوانیم از زهر آنها در برنامه تولید پادزهر استفاده کنیم».
پارک خزندگان استرالیا که به عنوان باغوحش فعالیت میکند تنها تولیدکننده پادزهر عنکبوت قیفساز شبکهای است که به دلیل کمبود زهر این عنکبوت در سال گذشته، برای تولید پادزهر با مشکل نبود زهر این عنکبوت مواجه شده بودند.
این باغوحش تنها باغوحش استرالیاست که طی 50 سال گذشته با تولید پادزهر اقدام به حفظ جان مصدومان ناشی از نیش عنکبوت کرده است و تاکنون بیش از 300 نفر را از خطر مرگ حتمی نجات داده است. این زهر برای تولید پادزهر همه مارها نیز قابل استفاده است.
عنکبوتهای قیفساز شبکهای خانوادهای متشکل از 35 گونه مختلف است. این گونهها برای انسان بسیار سمی هستند و علائم ناشی از گزش آن از 28 دقیقه بعد از گزش آغاز میشود. از علائم گزش این عنکبوت، مور مور شدن بدن، تعریق، ایجاد کشش غیرقابل کنترل در ماهیچهها و افت شدید فشار خون که منجر به مرگ میشود.
اما به دلیل کمبود زهر این عنکبوت برای تولید پادزهر، مسئولان این باغوحش از عموم مردم خواسته است تا به جمعآوری عنکبوتهای قیف ساز شبکهای بپردازند و بتوانند جان مصدومان را از مرگ نجات دهند.
محققان این مرکز توصیه کردهاند که پیش از به دام انداختن این عنکبوتها، ابتدا لایهای را مانند یک توپ پنبهای کثیف و مرطوب آماده کنید که عنکبوت روی آن بنشیند و سپس آن را با یک چوب یا میله بگیرید. بهترین روش برای گرفتن عنکبوت آن است که ظرفی را در پشت سر عنکبوت نگه دارید و سپس به سرعت حشره را با کمک چوب به داخل ظرف پرتاب کنید.
این عنکبوتها با وجود اینکه بسیار سمی هستند، نمیپرند بنابراین تا حدی میتوان به آنها نزدیک شد و نباید آنها را با دست گرفت. بعد از تحویل عنکبوتها به این باغوحش، بعد از گرفتن زهر این عنکبوتها، زهر آن را به آزمایشگاه میفرستند تا از آن پادزهر تولید شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *