رضایت 72 درصدی مردم از عملکرد شوراهای حل اختلاف کشور
بر اساس بازرسیهای انجام شده در کل کشور 72 درصد مردم از رسیدگی در شوراهای حل اختلاف رضایت دارند و این شوراها توانستهاند، مشکلات مردم را تا حدودی برطرف کند.
به گزارش گروه حقوقی و قضایی ، عبدالحسین قرهداغی معاون اداری ،مالی و قضایی مرکز امور شوراهای حل اختلاف کشور اظهار داشت:بر اساس بازرسیهای انجام شده در کل کشور 72 درصد مردم از رسیدگی در شوراهای حل اختلاف رضایت دارند و این شوراها توانستهاند، مشکلات مردم را تا حدودی برطرف کند.
قرهداغی عنوان کرد: در بازدیدی که از شوراهای حل اختلاف این شهرستان داشتیم، روند رسیدگی به پروندهها خوب بود و اطاله دادرسی مشاهده نمی شد.
وی با اشاره به اینکه مردم نیز از وضعیت رسیدگی در این شوراها رضایت داشتند، بیان داشت: طبق قانون جدید شوراهای حل اختلاف قاضیمحور شده و فقط میتوانند، صلح و سازش ایجاد کنند و رسیدگی بر حسب قانون جدید به عهده قاضی است.
قرهداغی از کمبود قاضی ویژه شوراهای حل اختلاف خبر داد و تصریح کرد: قضات این شوراها صبحها در دادسرا و دادگاه و بعد از ظهرها در شورا به رسیدگی میپردازند.
وی افزود: شوراهای حل اختلاف فعال در سطح شهرهای کشور حدود 6 هزار شعبه هستند که کار رسیدگی و صدور حکم را انجام میدهند، اما در سطح روستاها 3 هزار و 500 شعبه وجود دارد که فقط نسبت به ایجاد صلح و سازش اقدام میکنند.
معاون قضایی و اداری مالی مرکز امور شورای حل اختلاف قوه قضائیه ادامه داد: با ابراز تأسف تنها حدود 250 نفر قاضی ویژه شورای حل اختلاف در سطح کشور وجود دارد، اما در اردیبهشتماه حدود یکهزار نفر استخدام میشود.
وی با اشاره به اینکه حدود 40 هزار نفر در سطح شوراهای حل اختلاف فعالیت میکنند، ابراز داشت: تنها 16 هزار نفر از این افراد واجد شرایط استخدام هستند که باید برای آنها چارهاندیشی شود.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *