سیب‌زمینی سرخ‌ کرده، سمی کشنده و سرطان زا

17:09 - 06 بهمن 1395
کد خبر: ۲۷۱۷۵۶
تعداد نظرات: ۱ دیدگاه
رعایت نکردن اصول سرخ کردن سیب‌زمینی باعث تولید ماده‌ای سمی موسوم به "آکریل آمید" می‌شود که برای بدن به شدت مضر است.


کسرا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۷ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۵
0
0
سلام
ببخشید آیا سرخ کردن به اندازه اش هم همینطور سرطان زا هستش؟
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *