خلاقیت کافهدار تایوانی برای جلب مشتری + فیلم
خبرگزاری میزان-کافهای در شرق تایوان از جوجهها برای تزیین میزها و جلب رضایت مشتریانش استفاده میکند.
کافه "کی شو" در شهر هوآلین تایوان در سال 2013 راهاندازی شد. بعد از یک سال فعالیت، صاحب این کافه تصمیم گرفت از جوجههای زنده بهعنوان دکور استفاده کند.
داستان حضور جوجهها در این کافه نیز در نوع خود جالب است. در سال 2014 گروهی گردشگر خارجی چند جوجه سرگردان را به این کافه آوردند تا روز بعد آنها را به مکان دیگری منتقل کنند.
اما سروکله توریستهای خارجی هیچگاه پیدا نشد و صاحب این کافه مجبور شد جوجهها را نزد خود نگه دارد.
کمی بعد کافهدار خوشاقبال به این فکر افتاد که شاید بتوان از جوجهها بهعنوان سرگرمی استفاده کرد.
صاحب این کافه معتقد است مشتریان او از دیدن جوجهها روی میز و اطراف آن احساس خوبی پیدا میکنند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *