کاهش نرخ رشد پروندههای کیفری و حقوقی در آذربایجان شرقی
مسعودیفر از کاهش نرخ رشد پرونده های کیفری و حقوقی در استان آذربایجان شرقی خبر داد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه حقوقی و قضایی ، به نقل از روابط عمومی دادگستری آذربایجان شرقی، رضا مسعودی فر معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری آذربایجان شرقی در پنجمین جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان در سال 95 که با حضور رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی در محل سالن اجتماعات دادگستری تبریز تشکیل شد، از کاهش نرخ رشد پرونده های کیفری و حقوقی در استان خبر داد.
در راستای تحقق اهداف پیش بینی شده در اصل 156 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در خصوص پیشگیری از وقوع جرم و به منظور ایجاد هماهنگی و تعامل بین دستگاه ها و استفاده از توانمندی ها و ظرفیت های موجود در دستگاه های مسئول و مدیریت امر پیشگیری، پنجمین جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان آذربایجان شرقی در سال 95 با حضور رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی در محل سالن اجتماعات دادگستری تبریز تشکیل شد.
ارائه گزارش سیمای جرایم و دعاوی استان در 9 ماهه سال 95، پیگیری مصوبات جلسه گذشته شورای پیشگیری استان، ارائه گزارش دانشگاه علوم پزشکی در خصوص علت افزایش میزان تلفات جانی تصادفات در مراکز درمانی و اجرای مصوبه دوم جلسه مورخ 3 آذر 95 راجع به آموزش های پیش از ازدواج و بررسی و تصویب طرح جامع پیشگیری از جرم شهرستان جلفا از جمله موضوعات مطرح در جلسه بود.
در این جلسه معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان ضمن گزارش سیمای جرایم و دعاوی استان در 9 ماهه سال 95 گفت: 56 درصد از کل اتهامات در استان را ده اتهام(ضرب و جرح عمدی، توهین به اشخاص عادی، تهدید، سرقت مستوجب تعزیر، تخریب، ایراد صدمه بدنی غیر عمدی بر اثر تصادف رانندگی، کلاهبرداری، تصرف عدوانی، خیانت در امانت، ممانعت از حق) تشکیل می دهد.
رضا مسعودی فر از کاهش پنج درصدی نرخ رشد در پرونده های کیفری و کاهش شش درصدی نرخ رشد در پرونده های حقوقی در استان در 9 ماهه سال 95 نسبت به مدت مشابه در سال 94 خبر داد و از نظر آمار وقوع سرقت در کشور، استان آذربایجان شرقی را آخرین استان اعلام کرد.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان با اشاره به وضعیت دستگیرشدگان در استان در 9 ماهه سال 95 اظهار داشت: 63 درصد از دستگیر شدگان بیکار بوده و شغلی نداشته اند و 78 درصد از دستگیر شدگان نیز دارای تحصیلات دیپلم و کمتر است.
صمدی راد مدیر کل پزشکی قانونی استان نیز با ارائه آمار متوفیات تصادفات رانندگی استان در 9 ماهه سال 95 به تفکیک محل فوت گفت: در 9 ماهه سال 95 تعداد 547 نفر در تصادفات رانندگی جان خود را از دست داده اند که 53 درصد از فوت شدگان در محل حادثه، 39 درصد در بیمارستان و 6 درصد نیز در راه انتقال به بیمارستان فوت کرده اند.
همچنین دکتر محمدحسین صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز ضمن گزارشی در خصوص علت افزایش میزان تلفات جانی تصادفات در مراکز درمانی، کمبود فضای فیزیکی و امکانات را از جمله دلایل این افزایش عنوان داشت.
در این جلسه پس از بحث و بررسی مقرر شد:
-دانشگاه علوم پزشکی، سازمان پزشکی قانونی و سایر مراکز مربوطه استان، به علت یابی و تحقیق و بررسی افزایش میزان تلفات جانی تصادفات در مراکز درمانی پرداخته و طرحی را جهت کاهش تلفات جانی به شورای پیشگیری از وقوع جرم استان ارائه دهند.
-دانشگاه علوم پزشکی تبریز مراکز درمانی را که تاکنون نسبت به بی خطر سازی و دفع پسماندهای پزشکی اقدام نکرده اند ملزم به بی خطر سازی و امحاء و به شورای پیشگیری از وقوع جرم استان گزارش کنند.
آموزش های پیش از ازدواج با محوریت دانشگاه علوم پزشکی تبریز در دو شهرستان مرند و اسکو انجام و پس از شش ماه، نتایج حاصله ارزیابی شود تا در سراسر استان عملی شود.
جزئیات طرح جامع پیشگیری از جرم شهرستان جلفا در کمیته ای اختصاصی بحث و تصویب شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *