استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در تحقق اقتصاد مقاومتی ضروری است
به گزارش گروه سیاسی ، آیتالله قربانعلی دری نجفآبادی در نشست اعضای ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی که با حضور رحمانی فضلی وزیر کشور در استانداری مرکزی برگزار شد، اظهار کرد: ملت ایران در برابر توطئههای دشمنان با جدیت ایستادگی میکنند و اجازه ضربه زدن به کشور در تمامی زمینهها به ویژه اقتصاد را به دشمنان نخواهند داد.
وی با اشاره به اینکه توجه به ظرفیت بخش خصوصی در زمینه تحقق اهداف سیاستهای اقتصاد مقاومتی بسیار مهم است، افزود: توجه به بخش خصوصی در اقتصاد کشور در بهبود وضعیت مردم و کشور بسیار مهم و تأثیرگذار است.
امام جمعه اراک با اشاره به اینکه زمانی که اصل 44 مورد تایید قرار گرفت از آن انتظار توسعه و معجزه را داشتیم خاطر نشان کرد: واگذاریها در اصل 44 به درستی انجام و به اهل آن سپرده نشد.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی تصریح کرد: باید در زمینه رشد وزنه اقتصاد در عرصه منطقهای و بینالمللی گام برداشته شود و در این زمینه هدفگذاری و برنامهریزی وجود داشته باشد تا بتوانیم تولید ناخالص ملی و ارزش افزوده را از 10 به هشت کاهش دهیم.
آیتالله دری نجفآبادی با اشاره به اهمیت مؤلفه قدرت در کشور ادامه داد: در کنار تمامی بخشها باید قدرت اقتصادی نیز به عنوان یک مؤلفه مهم مورد توجه قرار گیرد، این در حالی است که ظرفیتهای بسیار خوبی در استان مرکزی در زمینه رشد و شکوفایی اقتصادی و توسعه کشور وجود دارد که نیازمند برنامهریزی است.
وی خاطر نشان کرد: در استان صنعتی مرکزی ظرفیت احیای صنایع وجود دارد فقط در این زمینه باید در واگذاریها با تدبیر و درایت گام برداشته شود، همچنین ایجاد راهآهن اراک- قم و اراک- سلفچگان باید در دستور کار قرار گیرد، زیرا حمل و نقل جادهای استان کمرشکن است و زیبنده استان صنعتی مرکزی نیست.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی بیان کرد: باید در زمینه تقویت و تثبیت جایگاه کشور در منطقه به توانمندیهای داخلی توجه داشته باشیم و از تمامی ظرفیتهای موجود در تحقق اقتصاد مقاومتی استفاده کنیم.
استاندار مرکزی نیز در ادامه گفت: تاکنون در زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی در استان مرکزی اقدامات بسیار خوبی انجام شده و تعداد زیادی از واحدهای تولیدی و صنعتی استان احیا شده است.
محمود زمانی قمی تصریح کرد: تاکنون 172 پروانه بهرهبرداری صنعتی با 464 میلیارد تومان اعتبار برای یک هزار و 573 نفر اشتغال زایی ایجاد کرده و در این مدت 400 جواز تاسیس صنعتی، 30 پروانه اکتشاف و 10 پروانه بهرهبرداری صادر شده است.
وی ادامه داد: افزایش مراودات با کشورهای دیگر در این مدت افزایش داشته و در زمینه افزایش صادرات و جلوگیری از خام فروشی اقدامات بسیار خوبی انجام شده است، همچنین از تعداد 95 واحد مورد بررسی 35 درصد واحدها اقدام به نوسازی کردهاند که این واحدها با توجه به جنبه صادراتی با این اقدام بین 15 تا 60 درصد در صادرات رشد داشتهاند.
استاندار مرکزی اضافه کرد: هماکنون با توجه به اقدامات انجام شده میل و رغبت سرمایه گذاری داخلی و خارجی در این استان افزایش داشته، البته این به این معنا نیست که تمامی مشکلات حل شده و تمامی واحدهای تولید و صنعتی استان فعال هستند، در این زمینه باید تمامی بخشها تعامل و همافزایی مضاعفی را در زمینه برون رفت از مشکلات داشته باشند.