از ناگفتههای "مانی مزکی" تا "گذشتن و رفتن پیوسته"/همه در گروه "بمرانی" با هم فامیل هستیم
مزکی با اشاره به اینکه همه عوامل دست به دست هم داد تا گروه موسیقی "بمرانی"به موفقیت دست پیدا کند، گفت: جشنواره موسیقی فجر به لحاظ وجود گروه های مختلف و قیمت بلیت ها تنوع قابل توجهی را برای مخاطبان فراهم می کند.
خبرگزاری میزان -
مانی مزکی سرپرست گروه موسیقی بمرانی در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی گفت: در راستای فعالیت گروه بمرانی ما یکسری از کارهایی را که دوست داشتیم، با عشق انجام دادیم و بعد از حدود 8 سال کار کردن اتفاق های خوب برای گروهمان در حال رخ دادن است.
وی ادامه داد: ما همچنین یک موسیقی ویدئویی داشتیم که همه آن را خیلی دوست داشتند و شاید همین موضوع هم باعث شد که دیگر آثار موسیقایی را با دید متفاوت تری گوش بدهند.
مزکی تصریح کرد: همچنین مدل صدای بهزاد عمرانی نیز در ابتدا کمی برای شنونده ها جدید به نظر می رسید و شاید الان به دلیل بیشتر شنیدن شدن این صدا بهتر می توانند با آن ارتباط برقرار کنند.
سرپرست گروه موسیقی "بمرانی" در ادامه صحبت های خود اظهار کرد: بهزاد عمرانی که خواننده گروهمان است ، از سال 1385 ، 1386 خودش به تنهایی کار می کرد و موسیقی هایی تولید می کرد تا اینکه در سال 1387 ما به تدریج به عنوان اعضای یک گروه دور یکدیگر جمع شدیم.
وی افزود: ما همه اعضای گروه "بمرانی" با همدیگر فامیل هستیم. در سال 1387 بهزاد تصمیم به رفتن از ایران گرفته بود تا اینکه آهنگ یادگاری "هنوز همون ام" را همه با هم ضبط کردیم و کم کم گروهمان بزرگتر شد و شکل گرفت.
مزکی همچنین یادآور شد: در ابتدا موسیقی تئاتر کار می کردیم تا کم کم در زمینه آهنگسازی یک آلبوم موسیقی کودک به ما پیشنهاد شد و در چارچوب های موسیقی مجاز شروع به فعالیت کردیم.
وی توضیح داد: تصور می کنم ما چند نفر شانس بسیار خوبی آوردیم که همه چیز دست به دست هم داد موفق بشویم و به علاوه اینکه ما یک تهیه کننده با یک گروه حرفه ای نیز پیدا کردیم. همچنین نکته دیگر این است که ما تصمیم نگرفتیم مانند یک گروه باشیم بلکه همه ما دلمان می خواست با همدیگر ساز بزنیم و شبیه به موسیقی هایی را که در حوزه شنیداری مان شنیده ایم، بسازیم و با همین هدف آغاز به فعالیت کردیم.
سرپرست گروه "بمرانی" همچنین گفت: آلبوم جدیدمان با عنوان "گذشتن و رفتن پیوسته" 10 قطعه دارد که یکی از آن ها کاور و 9 قطعه دیگر ،اثر خود گروهمان است که در این میان یکی از قطعات بازخوانی یک اثر قدیمی محسوب می شود.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود اظهار کرد: فکر می کنم جشنواره هایی مانند جشنواره موسیقی فجر موقعیت خوبی را ایجاد می کند که موسیقی های متفاوتی مانند موسیقی ما به گوش مخاطبان برسد و امسال نسبت به سال گذشته شرایط خیلی بهتر شده البته ما علاقمند هستیم که به موسیقی های متفاوت بهای بیشتری داده شود تا این گروه ها بیشتر شنیده شوند.
مزکی خاطرنشان کرد: تصور مى كنم جشنواره فجر مى توانست با تنوع بيشتر گروه ها در اين بخش و هم چنين كمتر كردن قيمت بليط به مخاطبان اين امكان را مى داد تا چند تجربه شنيدارى متفاوت داشته باشند.
گفت و گو از مهدیار حسن پور
گفت و گو از مهدیار حسن پور
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *