عرضه محصولات غذایی با ماندگاری ۷ ماه
محققان دانشگاه جامع علمی کاربردی محصولات غذایی را عرضه کرده اند که 7 ماه بدون نگهدارنده ماندگاری دارد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه جامعه ، پرویز کلانتری محقق دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: مواد غذایی را عرضه کردیم که این محصولات، فراوری شده است و مواد قندی و مواد نگهدارنده ندارد.
وی افزود: این محصولات غذایی به مدت 7 ماه بدون نگهدارنده میماند و پس از باز شدن هم تا 24 ساعت دوام دارد.
کلانتری اظهار داشت: این عمل بر روی انواع سسها و آبمیوهها در مرکز رشد واحد زنجان دانشگاه جامع علمی کاربردی انجام شده و قصد داریم این محصولات را به تولید انبوه برسانیم.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *