هوای تبریز آلوده است

11:57 - 11 دی 1395
کد خبر: ۲۶۱۹۰۹
هوای تبریز برای یازدهمین روز متوالی در شرایط ناسالم برای گروههای حساس قرار گرفت.


ناشناس
|
-
|
۲۳:۵۹ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۴
0
0
مدیریت ضعیف مسوولین محیط زیست از یک طرف و آلاینده های بسیار شدید مثل خودروها، کارخانجات، سوخت مازوت نیروگاه حرارتی و پالایشگاه تبریز و همچنین افزایش ساخت و سازهای نامتعارف و غیرکارشناسی شده در محدوده شرق و شمال شرق مانع از ورود هوای متراکم جهت تخلیله سطح متوسط جوی باعث شده تا 25 روز مداوم آلودگی بالای 120psi رو مردم همیشه در صحنه تبریز تجربه کنند و مشاهده ماسک های کاغذی بر دهان ملت نه تنها تاثیر چندانی بر تنفس ندارند بلکه نشانگر احساس خطر اولیه از سوی مردم فهیم شهر است. بنظر حقیر اعمال طرح ترافیک و تغییر ساعت کاری ادارات و همچنین سخت گیری در معاینه فنی خودروها و از همه مهمتر خارج کردن ناوگان فرسوده حمل و نقل عمومی علی الخصوص مینی بوس ها، تاثیر محسوس و بسزایی در کاهش آلودگی هوا خواهند داشت.
مهدی
|
-
|
۲۰:۴۶ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۷
0
0
اطلاع رسانی آلودگی هوا به عموم مردم خیلی ضعیف است. باید تابلوهای اعلام الودگی در سطح شهر بیشتر باشد و یا به صورت انلاین امکان اطلاع رسانی باشد. درست مانند وضعیت هواشناسی که به سادگی قابل دسترس می باشد.
ناشناس
|
-
|
۱۱:۲۸ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۴
0
0
موقعیت و محل استقرار شهر تبریز که در داخل دره واقع شده با شهرهای تهران،مشهد و اصفهان فرق می کند. این شهرها کوهپایه ای هستند و از جهات اربعه تنها یک جهت برای آنها مانع محسوب می شود. لیکن تبریز از سه جهت با موانع و کوهها محصور بوده و صرفا" از طریق یک تونل شرقی-غربی با جریان هوا به صورت نسیم یا باد تقریبا" به مدت یازده ماه و پنج روز در سال تنفس می کرد. طی پنج یا شش سال اخیر با روند شتابان برجسازی ها دیگر وزش نسیم و بادهای خنک و مرطوب چندان در سطح شهر محسوس نیست؛ در حالی که بیرون از شهر وزش باد کماکان ادامه دارد! باید منتظر باشیم که از هر چند هفته یا چند ماه یک بار باد شمالی یا جنوبی نزدیک سطح زمین بوزد تا آلودگی هوا را کاهش دهد. این پدیده برای شهروندان قابل تحمل نیست. البته با این تعداد از خودروها و کیفیت آنچنانی آنها، کارخانجات متعدد و غیره در شهر افزایش آلودگی هوا تا حدودی طبیعی است ولی قرار گرفتن شهر خوش آب و هوای تبریز در صدر آلوده ترین شهرهای کشور شگفت آور است. این معضل زیست محیطی حداقل باید به صورت علمی و دقیق سریعا" بررسی شود و جهت حل آن اقدام جدی صورت پذیرد. به هر حال آثار مخرب بعضی سوء مدیریت ها حتی فراتر از محدوده شهر تبریز (مثل سدسازی های بی رویه) در ایجاد این گرفتاری نباید مغفول واقع شود.
شهرام
|
-
|
۱۱:۰۶ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۲
0
0
به نظرم هیچ اراده ای برای حل مشکل نیست و در پی این هستیم تا مدتی بگذرد و باد یا باران وضعیت را بهبود بخشد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *