پزشکی قانونی در صدور گواهینامههای مربوط به تصادفات نهایت دقت را داشته باشند/ شرکتهای بیمه به عنوان پیش قراول فرهنگسازی عمل کنند
طاهری گفت: پزشکی قانونی در صدور گواهی نامه ها باید نهایت دقت را داشته باشند و آنچه را به نظراتشان صدمات ناشی از تصادف نیست را به همکاران قضایی اعلام کنند.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه حقوقی وقضایی ، به نقل از روابط عمومی دادگستری استان مرکزی، فرشید محمد حسینی طاهری، دادستان عمومی و انقلاب اراک در همایش قضا و بیمه گفت: زیبنده نظام جمهوری اسلامی نیست که در سال حدود 17 هزار کشته در جاده های کشور داشته باشیم و تصور این موضوع دل هر انسانی را به درد خواهد آورد و بسیاری از خانواده ها درگیر بیمارانی هستند که قطع نخاع شدند.
وی با تأکید به اینکه برای محورهای حادثه خیز باید فکری کرد، تصریح کرد: یکی از مصوبات این جلسه این است که جلسه ای مبسوط با مسئولین استانی در راستای رفع نقاط حادثه خیز و کاهش آمار تصادفات با حضور استاندار، رئیس کل دادگستری، دادستان اراک، معاون اجتماعی دادگستری، راه و شهرسازی و شهرداری و نمایندگان شرکت بیمه برگزار شود.
طاهری اضافه کرد: برخی از مطالب مانند تایید اصالت بیمه نامه را شرکت های بیمه دفاعی ندارند انجام دهند چون ربطی به نوع تصادف ندارد، در اتفاقی نظیر تصادفات آنچه بسیار حائز اهمیت است تایید اصالت بیمه نامه است که باعث می شود برای متهم قرار وثیقه صادر شود.
وی اظهار داشت: آنچه برای ما حائز اهمیت است اصالت بیمه نامه است جواب دادن به این مهم مدت زمان زیادی نمی خواهد، این امر ربطی به پرداخت ندارد ما باید بلافاصله پس از وقوع حادثه بدانیم این بیمه مورد تایید شرکت بیمه هست یا نه، این امر نباید به تاخیر بیفتد.
طاهری با اشاره به اینکه پرداخت بیمه ظرف مدت 15 روز در قانون ذکر شده است و نیازی به مصوبه و جلسه نداریم مگر مواردی که مورد اختلاف واقع شده است که موارد اختلافی توسط معاونت اجتماعی با تشکیل کمیسیون متشکل از نمایندگان شرکت بیمه و دستگاه قضا استخراج کرده به عنوان یک رویه واحد به استان ابلاغ خواهند کرد.
طاهری درباره جدی بودن توجه به شکات حرفه ای عنوان کرد: گاهی افراد برای یک تصادف یا حادثه دوبار یا بیشتر از بیمه خسارت و دیه دریافت کرده است، گاهی افراد تصادفات جعلی درست می کنند که باید مورد توجه بیشتر قرار گیرد و با خلاف کاران برخورد جدی تری صورت گیرد.
دادستان اراک با اشاره به اینکه ما نمی توانیم کارخانجات اراک را ملزم کنیم در استان کارخانجات خود را بیمه کنند اما از باب ارشاد و اطلاع رسانی این کار را انجام خواهیم داد.
وی تصریح کرد: پزشکی قانونی در صدور گواهی نامه ها باید نهایت دقت را داشته باشند و آنچه را به نظراتشان صدمات ناشی از تصادف نیست را به همکاران قضایی اعلام کنند.
به گفته طاهری ما تا بحال از پتانسیل صدا و سیما استفاده لازم را نکردیم لازم است که جلساتی را معاونت اجتماعی با نمایندگان شرکت بیمه، مسولین صدا و سیما، دادستان و پلیس برگزار کند تا مردم از نوع بیمه و خدمات حمایتی بیمه اطلاع کافی را کسب کنند.
طاهری بر لزوم فرهنگ سازی تاکید کرد و گفت: برخی شرکت های بیمه خیلی جاها از بار مسولیت شانه خالی می کنند، برخی شرکت ها به بیمه به چشم بنگاه اقتصادی نگاه می کنند، سود آوری خوب است اما بیمه یک شرکت حمایتی است و باید جنبه حمایتی را اصل و سرلوحه فعالیت خود قرار دهند نه اینکه تنها به عنوان سود آوری نگاه شود، شرکت های بیمه باید خودشان فرهنگ سازی کرده و به عنوان پیش قراول فرهنگ سازی در این حوزه فعالیت کنند.
وی در تشریح نصب دوربین های مدار بسته جاده ای اظهار کرد: برای پیشگیری از وقوع تصادفات تعدادی دوربین نصب شده است که این تعداد کم است، امید است برگزاری چنین جلساتی مداومت داشته باشد و در کنار هم برای پیشگیری از وقوع تصادف، پرداخت سریع دیه و خسارات و دلجویی از خانواده ها سرلوحه کار قرار دهیم.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *