نایینی: 9 دی حرکتی بدون برنامه ریزی قبلی بود/ مردم چهره واقعی سیاستمداران جاه طلب را شناختند
رئیس ستاد بزرگداشت نه دی با اشاره به اینکه حماسه 9 دی بدون برنامه ریزی قبلی بوده و به صورت خودجوش از جانب مردم انجام شد، اظهار داشت: در این ماجرا چهره واقعی سیاستمداران جاه طلب روشن شد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ، رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه 9دی در نشست خبری که صبح امروز در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد به بیان ویژه برنامه های این ستاد برای برگزاری سالروز 9 دی پرداخت.
علیمحمد نایینی هدف اصلی بزرگداشت 9 دی را بازخوانی 9 دی خواند و تاکید کرد: فتنه، بزرگترین چالش جمهوری اسلامی بود که حماسه 9 دی در مقابل آن ایستاد و درحماسه 9 دی واقعیت انقلاب اسلامی و قدرت درونی جمهوری اسلامی و ظرفیت های آن به نمایش گذاشته شد.
رئیس ستاد بزرگداشت 9 دی با تأکید بر اینکه حرکت 9 دی حرکتی بی نظیر بدون برنامه ریزی و سازنده بود، اظهار داشت: عزم، قدرت و فکر مردم پشتوانه این حرکت بود.
نایینی با تأکید بر اینکه از هیچ جایی برای راهپیمایی بزرگ 9 دی برنامه ریزی و ساماندهی انجام نشده بود، این رویداد بزرگ را کاملاَ فراگیر خواند و گفت: این حضور برای دفاع از روح انقلاب اسلامی بود که مورد اعتراف همه رسانه ها قرار گرفت و هیچ کس نتوانست عظمت این کار را انکار کند.
وی با بیان اینکه اگر آن حرکت عظیم اتفاق نمی افتاد امروز شاهد ناامنی در نظام بودیم، عنوان کرد: این هنر رهبری و نظام بود که بدون مقابله سخت با حرکت مردم با فتنه مقابله شد.
رئیس ستاد بزرگداشت نه دی با اشاره به اسناد و اعترافات دستگیر شدگان فتنه 88 تأکید کرد: این ماجرا دعوای سیاسی و یا دعوای بین چند کاندیدا نبود بلکه همان طور که خودشان اعلام کردند انتخابات بهانه بود و اصل نظام نشانه بود.
نایینی فتنه 88 را یک کودتای مدرن خواند که بدون حضور حماسی مردم مهار آن ممکن نبود.
وی با تأکید بر اینکه اگر 9 دی رخ نمی داد نظام به یک نظام غیر مردمی متهم می شد، اظهار داشت: در این صورت جریان فتنه خود را تحمیل و کشور را بی ثبات می کرد.
رئیس ستاد بزرگداشت نه دی افزود: آن چیزی که عامل شکل گیری این حرکت بود بصیرت مردم، وجود نخبگان وهدایت های رهبر انقلاب بود.
نایینی با بیان اینکه در 9 دی کشور واکسینه شد، اظهار داشت: در این ماجرا ابعاد جنگ نرم وخواص بی بصیرت شناخته شد.
وی تأکید کرد: در روز 9 دی مردم چهره واقعی سیاستمداران جاه طلب را شناختند ودشمن به برکت 9 دی ناامید شد و پیوند نظام با رهبری و عاشورا مستحکم شد.
رئیس ستاد بزرگداشت نه دی با بیان اینکه فتنه 88 خسارت مالی، اجتماعی و معنوی به نظام وارد کرد، بیان داشت: تفرقه، رویارویی مردم با یکدیگر وایجاد زمینه نفوذ و تحریم های مضاعف از آسیب هایی این فتنه بود.
نایینی خاطر نشان کرد: فتنه 88 به مردم سالاری دینی خدشه وارد کرد و بی ثباتی و آشوب ها وجاهت نظام را مخدوش کرد.
وی با بیان اینکه فتنه در تحمیل استراتژی تحریم های اقتصادی به دشمن پیام داد، گفت: فتنه در فعال کردن رسانه ها و فضای مجازی برای ایجاد یک جریان همسو با غرب کمک کرد.
رئیس ستاد بزرگداشت 9 دی در ادامه به بیان اهداف ستاد 9 دی پرداخت و گفت: هدف اول تبیین ابعاد فتنه 88 است.
نایینی با اشاره به اینکه عده ای اصرار دارند از فتنه نامی برده نشود پاسخ به شبهات و نقش ها و تأثیرات 9 دی را از دیگر اهداف این ستاد برشمرد.
وی تقویت روحیه حماسی به عنوان سرمایه اصلی را از اهداف مهم انقلاب برشمرد و تأکید کرد: آن چیزی که برای بسیاری از افراد تلخ است عبور از کنار این مناسبت ها است واگر چه فتنه خنثی شد اما دشمن به کار خود ادامه می دهد و نظام را با چالش های جدید رو به رو می کند.
رئیس ستاد بزرگداشت 9 دی افزود: با انقلاب اسلامی اهداف دشمن به خطر افتاده و جریان بصیرت نسبت به تهدیدات دشمن یک جریان همیشگی است.
نایینی با تأکید بر اینکه کسانی که بازیگر فتنه بودند توجه نداشتند نظام را به چه چالشی می کشند، بیان داشت: این افراد قبل ازاینکه درمحاکم قضایی محاکمه شوند در افکار عمومی محاکمه شدند.
رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت 9 دی با تأکید بر اینکه حوادث پس از انتخابات سال 88 از ده سال قبل از آن توسط دشمنان نظام برنامه ریزی شده بود، بیان داشت: اگر چه در داخل عده ای به عنوان سران فتنه نام گرفتند اما طراحان اصلی در خارج از مرزها بودند.
رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت 9 دی افزود: برخی از افراد همچنان فتنه 88 را یک دعوای انتخاباتی و غیر براندازانه می دانند.
وی تصریح کرد: واکنش مردم ایران در 9 دی سال 88 از حرکت مردم در 22 بهمن سال 57 و فتح خرمشهر کمتر نبود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *