هنوز جعبه سیاه فتنه 88 به طور دقیق باز نشده است/چگونه کلیدواژه "فتنه" می تواند معلق شود؟
نهم دی یکی از روزهای فراموش ناشدنی در تاریخ نظام جمهوری اسلامی است؛ روزی که مردم سراسر ایران اسلامی فارغ از هرگونه تمایلات و گرایشات سیاسی و اجتماعی به صحنه آمدند تا از خاندان رسالت و ولایت فقیه که عمود وحدت و استقلال کشور هستند، حمایت کنند.
خبرگزاری میزان -
-گروه سیاسی: در سال 88 در حالیکه کشتی انقلاب اسلامی در آستانه چهل سالگی نظام جمهوری اسلامی امواج و تلاطمات عدیدهای را پشت سرگذاشته بود، انتخاباتی باشکوه برگزار شد و در حالیکه مشارکت 85 درصدی مردم در انتخابات مزبور نشان از ظفرمندی الگوی مردمسالاری دینی داشت و چشمان ناظران بینالمللی را خیره کرده بود، نقشه ترسیم شده در اتاقهای فکر مستقر در لندن، واشنگتن و تل آویو با غفلت و خیانت برخی عناصر داخلی به مرحله اجرا درآمد و حلاوت مشارکت 85 درصدی مردم را با دروغ بزرگ تقلب که اسم رمز آشوب بود، به تلخی کشاند.
جریان فتنه که نسخههایش از لندن و واشنگتن تجویز میشد توانست با بهرهگیری از جاهطلبی برخی خواص و نخبگان و خیانت تعدادی از مزدوران، به مدت 8 ماه در کشور آشوب به پا کند و ضمن وارد آوردن خسارتهای فراوان مادی و معنوی، دشمن قسم خورده گفتمان انقلاب اسلامی یعنی نظام سلطه و استکبار جهانی را امیدوار کند.
در روز 9 دی مردم ایران اسلامی از هر قشر و طبقه و دین و آیینی در سراسر کشور به خیابانها آمدند و به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی یکی از قلههای فراموش ناشدنی را فتح کردند و با بصیرت و موقعیت شناسی خود فضای غبارآلود را شکستند و با اتکاء به ایمان و اراده الهی روزی ماندگار را در تاریخ انقلاب اسلامی رقم زدند. "این تظاهرات، بزرگ ترین اجتماع در تهران از زمان تشییع پیكر آیت الله خمینی در سال 1989 به این طرف است"؛ این گزارش تحلیگر روزنامه نیویورک تایمز از حماسه 9 دی است؛ حماسهای که میخ آخر را به تابوت جریان فتنه زد و ماهیت پلید فتنه گران داخلی و خارجی را برای آحاد مردم آشکار کرد.
فتنه گران برای ضدانقلاب شادمانی ایجاد کردند/چگونه کلیدواژه "فتنه" می تواند معلق شود؟
منصور حقیقت پور مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار گروه سیاسی ، با بیان اینکه مقام معظم رهبری در رابطه با فتنه 88 آخرین کلام را بیان داشته اند؛ ایشان فتنه را به عنوان یک ملاک برای ممیزی جریان سالم از جریان ناسالم مطرح کرده اند اظهار کرد: تا زمانیکه فتنه گران از اعمال زشت خودشان توبه نکرده و پشیمان نشده اند، کلیدواژه "فتنه" سر جای خودش خواهد بود؛ اگر فتنه گران از مردم و بزرگان نظام طلب بخشش و عفو کنند، آن زمان می شود این کلیدواژه را معلق کرد؛ ولی تا زمانی که آنها ادعا دارند و حاضر نیستند اشتباهاتشان را بپذیرند همچنان این کلیدواژه باقی خواهد بود.
وی با بیان اینکه فتنه گران در فتنه 88 به مستکبران گرا دادند و برای ضدانقلاب شادمانی ایجاد کردند و همین 2 امر برای رسوایی اینها کفایت می کند خاطرنشان کرد: 9 دی روز بصیرت است و ملت ایران با بصیرت توانست آتش فتنه 88 را خاموش کند.
آثار تخریبی فتنه 88 اگر بیشتر از 8 سال جنگ تحمیلی نبود/هنوز جعبه سیاه فتنه 88 به طور دقیق باز نشده است
محمد حسن آصفری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم در گفتوگو با خبرنگار گروه سیاسی ، با بیان اینکه آثار تخریبی فتنه 88 اگر بیشتر از 8 سال جنگ تحمیلی نبود کمتر هم نبود اظهار کرد: حامیان فتنه 88 می خواهند این فتنه و جریانات آن به فراموشی سپرده شود درحالیکه باید بدانند تا زمانیکه انقلاب با تهدید داخلی و خارجی روبرو است نباید کلیدواژه فتنه را از یاد ببریم.
وی با بیان اینکه نباید فتنه را تنها یک آشوب خیابانی دانست بلکه باید اثرات آن در ابعاد مختلف برای مردم بازگو شود عنوان کرد: فتنه 88 باعث شد آمریکایی ها تحریم هایشان علیه ایران را افزایش دهند؛ این فتنه باعث تنزل جایگاه بین المللی ایران و همچنین کم ارزش شدن پاسپورت ایرانیان شد.
آصفری افزود: ملتی که یک بار در سال 88 آسیب فتنه ای بزرگ را تجربه کرده، نباید مسئولانش با استفاده از تریبون های رسمی از به فراموشی سپرده شدن آن صحبت کنند.
این عضو کمیسیون امنیت ملی سابق مجلس در پایان با بیان اینکه هنوز جعبه سیاه فتنه 88 به طور دقیق باز نشده است خاطرنشان کرد: اعتقاد دارم در صورت باز شدن این جعبه سیاه، برنامه ریزی های گسترده عوامل و عناصر خارجی و داخلی برای این فتنه مشخص تر از قبل خواهد شد؛ از نظر مسائل اطلاعاتی و طبقه بندی شده، برخی زمانها شرایط به گونه ای ایجاب می کند که همه مسائل و تمام ابعاد ماجرا بیان نشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *