تغییر کاربریهای غیر کارشناسانه به معضل حاشیه نشینی دامن میزند
دارابخانی گفت: تغییر کاربریهای غیر کارشناسانه که با هدف توسعه انجام میشود بعضاً به معضل حاشیه نشینی دامن میزند.
خبرگزاری میزان -
جعفر دارابخانی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان ایلام در گفتوگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی به برگزاری جلسات منظم با موضوع جلوگیری از ایجاد حاشیه نشینی و پیشگیری از گسترش بافتهای ناکارآمد اشاره کرد و گفت: حاشیه نشینی در استان ایلام برخلاف بسیاری دیگر از مناطق کشور هنوز به یک معضل تبدیل نشده و باید با برنامه ریزی مناسب و همکاری دستگاههای متولی از ایجاد زمینه برای حاشیه نشینی جلوگیری کرد.
وی با بیان این که 25 تا 30 درصد مناطق شهری را حاشیه نشینها تشکیل میدهند اظهار کرد: با توجه به این که این مناطق عمدتا به صورت غیرقانونی شکل گرفته و امکانات رفاهی، بهداشتی، تفریحی و آموزشی بسیار محدودی دارند لذا زمینه جرم در این مناطق افزایش پیدا می کند که از جمله این جرایم میتوان به تهیه و توزیع مواد مخدر، جعل و کلاهبرداری، اوراق و فروش قطعات خودرو سرقتی، تکدی گری، ولگردی و ... اشاره کرد.
داراب خانی گفت : متاسفانه بسیاری از سازمانهای متولی به وظایف قانونی خود به درستی عمل نمی کنند که این امر مسبب توسعه سریعتر حاشیه نشینی میشود.
معاون اجتماعی دادگستری ایلام تصریح کرد: مثلا تغییر کاربریهای غیر کارشناسانه که با هدف توسعه انجام میشود بعضاً به معضل حاشیه نشینی دامن میزند.
این مقام قضایی در پایان گفت: توانمندسازی روستاها و افزایش امکانات جهت جلوگیری از افزایش مهاجرت به یکی از اقدامات مناسبی است که در جلوگیری از ایجاد حاشیه نشینی موثر است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *