فتنه 88 برای براندازی نظام شکل گرفته بود/حوادث تاریخی را هرگز نباید فراموش کرد
نهم دی یکی از روزهای فراموش ناشدنی در تاریخ نظام جمهوری اسلامی است؛ روزی که مردم سراسر ایران اسلامی فارغ از هرگونه تمایلات و گرایشات سیاسی و اجتماعی به صحنه آمدند تا از خاندان رسالت و ولایت فقیه که عمود وحدت و استقلال کشور هستند، حمایت کنند.
خبرگزاری میزان -
-گروه سیاسی: در سال 88 در حالیکه کشتی انقلاب اسلامی در آستانه چهل سالگی نظام جمهوری اسلامی امواج و تلاطمات عدیدهای را پشت سرگذاشته بود، انتخاباتی باشکوه برگزار شد و در حالیکه مشارکت 85 درصدی مردم در انتخابات مزبور نشان از ظفرمندی الگوی مردمسالاری دینی داشت و چشمان ناظران بینالمللی را خیره کرده بود، نقشه ترسیم شده در اتاقهای فکر مستقر در لندن، واشنگتن و تل آویو با غفلت و خیانت برخی عناصر داخلی به مرحله اجرا درآمد و حلاوت مشارکت 85 درصدی مردم را با دروغ بزرگ تقلب که اسم رمز آشوب بود، به تلخی کشاند.
جریان فتنه که نسخههایش از لندن و واشنگتن تجویز میشد توانست با بهرهگیری از جاهطلبی برخی خواص و نخبگان و خیانت تعدادی از مزدوران، به مدت 8 ماه در کشور آشوب به پا کند و ضمن وارد آوردن خسارتهای فراوان مادی و معنوی، دشمن قسم خورده گفتمان انقلاب اسلامی یعنی نظام سلطه و استکبار جهانی را امیدوار کند.
در روز 9 دی مردم ایران اسلامی از هر قشر و طبقه و دین و آیینی در سراسر کشور به خیابانها آمدند و به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی یکی از قلههای فراموش ناشدنی را فتح کردند و با بصیرت و موقعیت شناسی خود فضای غبارآلود را شکستند و با اتکاء به ایمان و اراده الهی روزی ماندگار را در تاریخ انقلاب اسلامی رقم زدند. "این تظاهرات، بزرگ ترین اجتماع در تهران از زمان تشییع پیكر آیت الله خمینی در سال 1989 به این طرف است"؛ این گزارش تحلیگر روزنامه نیویورک تایمز از حماسه 9 دی است؛ حماسهای که میخ آخر را به تابوت جریان فتنه زد و ماهیت پلید فتنه گران داخلی و خارجی را برای آحاد مردم آشکار کرد.
بحث فتنه 88 مساله ای نیست که با نظر شخص و افراد بخواهد حذف و جابجا شود
عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در گفتوگو با خبرنگار گروه سیاسی ،در پاسخ به این سوال که "آیا مرزبندی با فتنه 88 همچنان به عنوان یکی از ملاکهای ارزیابی شورای نگهبان برای بررسی صلاحیت کاندیداهای ریاست جمهوری سال 96 در نظر گرفته خواهد شد یا خیر" ، با بیان اینکه فتنه 88 مساله ای است که از ذهن ها زدوده نمی شود اظهار کرد: بحث فتنه 88 و اقدامات مجرمانه ای که برخی افراد مرتکب شدند، مساله ای نیست که با نظر شخص و افراد بخواهد حذف و جابجا شود.
وی افزود: فعل مجرمانه ای صورت گرفته و کسانیکه در این زمینه و در ارتکاب فعل مجرمانه نقش داشتند باید تبعات آن را هم بپذیرند.
حماسه 9 دی که یک حرکت خودجوش، مردمی و فراگیر بود/حوادث تاریخی را هرگز نباید فراموش کرد
سردار یدالله جوانی مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه در گفتوگو با خبرنگار گروه سیاسی ، با بیان اینکه کسانیکه موضوع " تاریخ انقضای کلیدواژه فتنه در ادبیات سیاسی کشور" را مطرح می کنند به دو گروه تقسیم می شوند اظهار کرد: گروه اول کسانی هستند که نسبت به فتنه سال 88 جهل و ناآگاهی دارند و تحلیل های نادرستی از آن آشوب ها و اتفاقات را بیان می کنند؛ آنها به همین دلیل مدعی هستند زمان استفاده از کلیدواژه فتنه با رویکرد کاسب کارانه تمام شده است؛ گروه دوم گروهی هستند که با جریان فتنه همراه بودند و تمایل دارند آن حوادث به فراموشی سپرده شود؛ این گروه اساسا ماهیت براندازانه فتنه که مثل روز بر همگان روشن است را نمی خواهند قبول کنند.
وی با بیان اینکه این دو نگاه که با انگیزه های متفاوتی همراه هستند، با ماهیت اتفاقات و حوادث سال 88 فاصله بسیار بسیار زیادی دارند تصریح کرد: سال 88 ملت ایران با یک توطئه بزرگ و پیچیده مواجه شد که طراحان اصلی آن آمریکایی ها و اروپایی ها بودند و کسانی در داخل کشور با انگیزه های متفاوت مجری آن پروژه ها بودند؛ به گونه ای که می توان گفت این توطئه با هیچیک از توطئه های قبل از انقلاب و حتی با جنگ تحمیلی 8 ساله قابل مقایسه نیست؛ دلیل این امر هم این است که کسانی در داخل کشور پرچمدار پیاده سازی توطئه دشمن شدند که مدعی دفاع از حقوق مردم، جمهوری اسلامی، ولایت و امام (ره) بودند.
معاون سیاسی سابق سپاه ادامه داد: فتنه گران با ایجاد یک فضای غبارآلود سعی کردند عده ای را که شناخت کاملی نسبت به مسائل نداشتند مردد کنند.
سردار جوانی با اشاره به اینکه فتنه گران با اهداف دنیاطلبانه، قدرت طلبانه و براندازانه به کمک دشمن بیرونی شتافتند و چنین وضعیتی را به وجود آوردند تاکید کرد: حماسه 9 دی که یک حرکت خودجوش، مردمی و فراگیر بود پاسخ این فتنه را داد؛ درست است که 7 سال از آن زمان می گذرد اما نباید فراموش کنیم که حادثه سال 88 یک شاخص برای تمییز حق از باطل و جداسازی جریان انقلابی از جریان غیرانقلابی است.
وی در پایان با بیان اینکه حوادث تاریخی را هرگز نباید فراموش کرد یادآور شد: حضرت امیرالمومنین (ع) تاکید و توصیه خاصی بر آشنایی با تاریخ دارند و می فرمایند "از مختصات انسان بابصیرت این است که از گذشته و تاریخ عبرت بگیرد."
فتنه 88 برای براندازی نظام شکل گرفته بود
محمد نبی حبیبی در گفت و گو با خبرنگار گروه سیاسی عملکرد مجموعه قوه قضائیه و به خصوص آیت الله آملی لاریجانی را در رابطه با فتنه 88 عملکردی حساب شده منطقی و مفید خواند.
دبیر کل موتلفه اسلامی با تاکید بر اینکه مواضع صریح رئیس قوه قضائیه در برابر فتنه 88 همان مواضعی بود که مردم در 9 دی سال 88 اعلام کردند اظهار داشت: در این بین ممکن است کسانی هم وقتی علیه فتنه و سران فتنه 88 بحثی می شود کینه هایی به دل بگیرند.
حبیبی خاطر نشان کرد: آنچه به وضوح روشن است این است که فتنه 88 برای براندازی نظام شکل گرفته بود.
دبیر کل موتلفه اسلامی تاکید کرد: موضع آیت الله آملی لاریجانی در برابر فتنه 88 از نقاط قوت قوه قضائیه است، زیرا مسائل فتنه و محاکمه فتنه گران به قوه قضائیه مربوط می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *