تعریف ردیف بودجه برای خسارات کشاورزی
عضو هیئت رئیسه کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی از بررسی اعتبارات استانی بخش کشاورزی در لایحه بودجه ۹۶ و ارجاع پیشنهادات برخی اعضای این کمیسیون به کمیسیون تلفیق خبرداد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه سیاسی به نقل از خانه ملت؛ علی وقف چی در تشریح جلسه امروز(شنبه ۴ دیماه) کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی که با حضور نمایندگانی از دولت، جهادکشاورزی، شیلات، دامپزشکی، مرکز پژوهش ها، منابع طبیعی و محیط زیست برگزار شد، گفت: در جلسه امروز در ارتباط با بودجه سال 96 بحث شد که بخشی از آن بررسی اعتبارات کشاورزی در استان ها و وضعیت آب بود.
وی افزود:در ادامه جلسه درباره حساسیت هایی که در بخش دامپزشکی به دلیل اهمیت امنیتی، بهداشتی و اقتصادی وجود دارد بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: موضوع دیگری که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت تلاش برای تثبیت جمعیت در روستاها و مهاجرت معکوس بود و هم نمایندگان و هم دولت موافقت کردند که گام هایی در این زمینه برداشته شود.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی افزود: همچنین درباره موضوعاتی همچون آبزی پروری، زراعت و باغبانی دامپروری نمایندگان پیشنهاداتی را ارائه داده تا پس از جمع بندی از طریق مرکز پژوهش ها به کمیسیون تلفیق ارجاع شود.
وی ادامه داد: همچنین بحث هایی وجود دارد که در کشاورزی مغفول مانده است از جمله سوپرجاذبه ها که موضوع گرده افشانی زنبور عسل یکی از آن هاست که در بعضی از میوه جات باغی این گرده افشانی تولید محصول را چندین برابر افزایش می دهد.
وقف چی با تاکید بر اینکه یکی دیگر از موضوعات مطرح شده در جلسه کمیسیون کشاورزی تحقق بیمه خسارات کشاورزی بود، افزود: برای خسارات کشاورزی ردیفی در بودجه تعریف شد که انتظار است دولت این خسارات را به موقع پرداخت کند.
سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس تصریح کرد: در این جلسه خریدهای تضمینی محصولات کشاورزی نیز شفاف شده و قرارشد قابل تحقق باشد نه اینکه کشاورزی 2 سال قبل خسارت دیده اما تا به امروز نتوانسته خسارت خود را دریافت کند. همچنین کشاورزی که گندم خود را به دولت می دهد نباید دولت پس از 6 ماه نسبت به بازپرداخت پول وی اقدام کند، این مسائل حداقل دغدغه هایی بود که در بحث کشاورزی مطرح است.
وی تصریح کرد: همچینن مقرر شد منابع درآمدی از طریق عوارضی که از ورود محصولات کشاورزی اخذ می شود، برای جبران مالی در این بخش هزینه شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *