دانشگاه شهید چمران اهواز نفسهای آخر را می کشد
رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز بابیان اینکه امروز این دانشگاه نفسهای آخر خود را در رقابت با دانشگاههای همسن و همتراز خود میزند، گفت: دانشگاه در حال از دست دادن جایگاه خود است .
به گزارش گروه جامعه ، غلامحسین خواجه در جلسه شورای اداری خوزستان که در تالار شهید هاشمی استانداری خوزستان برگزار شد با اشاره به مشکلات خوزستان و با تأکید بر مشکلات آموزش عالی استان، اظهار کرد: دانشگاه شهید چمران در ۶۰ سال گذشته با برنامه کامل و جامع و پیشبینی همهجانبه تأسیس شد که تنها دانشگاهی بود که از ابتدا طرح توسعه داشت و در زمان خود یک دانشگاه بیرقیب در منطقه بود.
وی افزود: اما امروز دانشگاه شهید چمران اهواز نفسهای آخر خود را در رقابت با دانشگاههای همسن و همتراز خود میزند. دانشگاهی باسابقه ۶۰ ساله در حال از دست دادن جایگاه خود و تحویل آن به دانشگاههای تازه تأسیس است.
رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز عنوان کرد: دانشگاه شهید چمران اهواز در هشت سال دوران دفاع مقدس، تمام امکانات خود را در خدمت رزمندگان و دفاع مقدس قرارداد و طرحهای توسعه در آن متوقف و تأسیسات آن آسیب دید و تاکنون برخی از این تأسیسات ترمیم نشده و همچنان بدون استفادهاند.
خواجه با انتقاد از عقبماندگی دانشگاه شهید چمران اهواز، ادامه داد: عقبماندگیهای این دانشگاه در دوران دفاع مقدس جبران نشد و در مقایسه با دانشگاه همتراز خود در بودجههادیده نشد. اخیراً کارشناسانی از سازمان برنامه و بودجه برای بررسی عقبماندگی دانشگاه آمدند و ادعای دانشگاه را تائید کردند اما متأسفانه همچنان جبران عقبماندگیها در بودجه دیده نشده است.
وی اظهار کرد: از طرف دیگر اراضی دانشگاه از سوی زمینخواران تهدید میشوند.
وی با اشاره به وضعیت آموزش عالی در استان خوزستان عنوان کرد: نسبت دانشجویان دولتی به تمام دانشجویان در استان اصفهان ۵۱ درصد در استان فارس ۵۱ درصد و اما متأسفانه در استان خوزستان ۴۳ درصد است که این نشان از عقبماندگی است و رتبه خوزستان در این زمینه ۲۸ است. همچنین رتبه خوزستان در نسبت استاد به دانشجو ۲۲ در کشور است.
رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز عنوان کرد: تعداد دانشجویان در مؤسسات عالی در مقطع کارشناسی ارشد در استان اصفهان ۴۷ هزار، در استان فارس ۳۰ هزار و در استان خوزستان ۲۴ هزار نفر است. همچنین تعداد دانشجویان مؤسسات آموزش عالی در مقطع دکتری عمومی در استان اصفهان ۵ هزار، در استان فارس ۵۵۰۰ و در استان خوزستان ۳ هزار نفر است و در مقطع دکتری تخصصی در اصفهان ۸ هزار دانشجو، در فارس ۴ هزار اما در خوزستان ۲ هزار و ۸۰۰ دانشجو وجود دارد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *