استفاده از روش های کم تهاجمی در درمان بیماری های زنان
دبیرعلمی دومین کنگره بین المللی روش های کم تهاجمی زنان و مامایی، گفت: امروزه استفاده از روش های کم تهاجمی در علم پزشکی جای خودش را باز کرده است،زیرا علاوه بر کاهش هزینه ها، عوارض کمتری دارد.
به گزارش گروه جامعه ،شهلا چایچیان روز سه شنبه در نشست خبری اظهارداشت: امروزه روش های کم تهاجمی فقط به عنوان یک روش جراحی نیست بلکه هر روشی در هر شاخه ای از پزشکی به خصوص در رشته زنان باعث شود که درمان هایی با تهاجم کمتری برای بیماران انجام شود و با نتایج بهتر و صدمات کمتر، بیمار را از آن بیماری نجات دهیم می توانیم به آن عنوان کم تهاجمی دهیم.
وی با اشاره به استفاده از روش لاپاراسکوپی برای تشخیص بیماری های جنین مثل سندروم دان، گفت: با استفاده از این روش می توان بیماری های گوارشی و بعضی بیماری های قلبی جنین را درمان کرد.
به گفته چایچیان، در حال حاضر تنها در دو مرکز شیراز و تهران، استفاده از لاپاراسکوپی برای درمان بیماری های جنین انجام می شود.
این متخصص زنان و زایمان ادامه داد: استفاده از روش های جراحی های کم تهاجمی بیشتر برای بیماری هایی مثل فیبرم هایی که باعث خونریزی مکرر و سقط جنین می شوند یا پلیپ ها یا ضایعات اندومتر، استفاده می شود چرا که تا سال های قبل باید عمل های بزرگی انجام می شد اما امروزه با این روش و با یک بستری نیمه روز در بیمارستان فرد درمان می شود.
چایچیان، دو محور اصلی کنگره پیش رو را، ارتقاء سلامت مادران و رشته زنان و مامایی به صورت فوق تخصصی در رشته های لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی عنوان کرد و افزود: دومین کنگره بین المللی روش های کم تهاجمی زنان و مامایی و سیزدهمین کنگره بین المللی زنان و مامایی ایران در روزهای ۳۰ دی تا ۳ بهمن ۹۵ در مرکز همایش های رازی برگزار می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *