نخستین قابلیت در حال آزمایش، «تب های اخیر» است. قابلیت مذکور از منوی کشویی سمت چپ جستجوگر گوگل در دسترس بوده و مکانی برای نمایش دادن آخرین جستجوهای انجام گرفته توسط کاربر خواهد بود.
در حال حاضر روش های مختلفی برای مشاهده جستجوهای گذشته وجود دارد اما اختصاص دادن یک مکان مجزا به آن، در نوع خود کاربردی است. از ویژگی های مثبت دیگر بخش «تب های اخیر» می توان به گروه بندی سایت های مشاهده شده از نتایج یک جستجو اشاره کرد که دسترسی به آنها را آسان تر می کند.
ویژگی دوم در حال آزمایش قابلیت «جستجوی آفلاین» نام دارد. گوگل برای افرادی که بیشتر با مترو و قطارهای شهری زیرزمینی سفر می کنند و ممکن است در برخی جاها آنتن نداشته باشند، قابلیت جستجوی آفلاین را آزمایش می کند. در این حالت وقتی که شما قصد جستجوی عبارتی را داشته و ارتباطتان با اپراتور ضعیف باشد، گوگل عبارت مورد نظرتان را ذخیره کرده و زمانی که ارتباطتان برقرار شد، با اعلانیه به شما اطلاع خواهد داد.
این قابلیت در کشورمان نیز بسیار کاربردی خواهد بود چرا که اپراتورهای موجود در کشور از نظر آنتن دهی و دیتا در سطح ایده آلی نبوده و حتی شهروندان ساکن کلانشهرها هم برخی اوقات با مشکل آنتن دهی روبه رو هستند.
قابلیت ذکر شده برای کسانی که در سفر هوایی هستند نیز مناسب است. علاوه بر آن یک گزینه جدید برای مدیریت جستجو هم اضافه خواهد شد که کاربر با استفاده از آن می تواند عباراتی که در حال انتظار در پس زمینه هستند را مشاهده کرده، آنها را مدیریت کرده و حتی ویرایش یا پاک کند.
در آخر می توان قابلیت «لایت» را نام برد که برای استفاده کسانی است که ارتباط اینترنتی ضعیفی دارند. زمانی که حالت لایت فعال باشد، گوگل صفحات بدون عکس و مجهز به داده های سبک را بالاتر از سایت های دیگر نشان خواهد داد. در حالت معمول، این قابلیت زمانی فعال می شود که ارتباط اینترنتی ضعیف باشد، اما کاربر به صورت دستی نیز می تواند حالت لایت را فعال کند تا در مصرف داده صرفه جویی شود.
در حال حاضر هزینه اینترنت همراه برای کاربرانی که از بسته های ارائه شده از سوی اپراتورهای همراه کشورمان استفاده نمی کنند، بسیار سنگین بوده و ویژگی «لایت» باعث کاهش هزینه ها خواهد شد.