جشنواره سفره ایرانی در کرمان برگزار می شود
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان گفت: جشنواره سفره ایرانی در سطح ملی و به صورت منطقه ای با حضور استان های یزد و سیستان و بلوچستان در کرمان برگزار می شود
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه جامعه ،محمود وفایی با اشاره به اینكه جشنواره سفره ایرانی اول تا سوم دی در کرمان برگزار می شود، افزود: با توجه به سابقه تاریخی و فرهنگی استان کرمان و معین بودن آن در منطقه جنوبشرق، این استان به عنوان میزبان معرفی شد.
وی گفت: باید از برگزاری جشنواره سفره ایرانی در جهت معرفی قابلیت ها، پتانسیل ها، جاذبه ها و ویژگی های تاریخی و فرهنگی استان بهره بگیریم.
وی تصریح کرد: امروز بسیاری از اقشار جامعه، به ویژه جوانان به غذاهایی گرایش پیدا کرده اند که سنخیتی با فرهنگ ما ندارد و یکی از اهداف جشنواره سفره ایرانی مقابله موثر با فست فودها و غذاهایی است که ارزش و کیفیت غذایی ندارند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کرمان افزود: امیدواریم این جشنواره به استفاده از فرهنگ غذاهای سنتی منجر شود و بتوانیم فرهنگ مربوط به غذاهای سنتی را به میهمانان، بازدیدکنندگان و شرکت کنندگان معرفی کنیم.
وی گفت: یکی از مهمترین عناصر تاثیرگذار در ذهن گردشگران غذاست و ما به دنبال این هستیم که از این فرصت در جهت معرفی مولفه های مردم شناسی استان استفاده کنیم.
وفایی با بیان اینکه به دنبال ثبت غذاهای استان کرمان هستیم، افزود: ثبت ملی آبگوشت امام حسینی و شیرینی های پنج گانه استان در دستور کار قرار دارد.
محمد جهانشاهی معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان نیز گفت: این جشنواره با برپایی 80 غرفه از استان های کرمان، سیستان و بلوچستان و یزد در کنار مجموعه فرهنگی یخدان مویدی کرمان برگزار می شود.
وی افزود: برگزاری کارگاه های آموزشی، بخش مسابقه آشپزی، برپایی چادر عشایری و تجلیل از آشپزان برتر از برنامه های جنبی جشنواره سفره ایرانی است.
جهانشاهی بیان کرد: خوشبختانه در بخش دولتی و هم بخش خصوصی حامیان مالی خوبی در جشنواره داریم و 70 درصد از هزینه های برگزاری نمایشگاه توسط بخش غیر دولتی تامین می شود.
انتهای پیام/
وی گفت: باید از برگزاری جشنواره سفره ایرانی در جهت معرفی قابلیت ها، پتانسیل ها، جاذبه ها و ویژگی های تاریخی و فرهنگی استان بهره بگیریم.
وی تصریح کرد: امروز بسیاری از اقشار جامعه، به ویژه جوانان به غذاهایی گرایش پیدا کرده اند که سنخیتی با فرهنگ ما ندارد و یکی از اهداف جشنواره سفره ایرانی مقابله موثر با فست فودها و غذاهایی است که ارزش و کیفیت غذایی ندارند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کرمان افزود: امیدواریم این جشنواره به استفاده از فرهنگ غذاهای سنتی منجر شود و بتوانیم فرهنگ مربوط به غذاهای سنتی را به میهمانان، بازدیدکنندگان و شرکت کنندگان معرفی کنیم.
وی گفت: یکی از مهمترین عناصر تاثیرگذار در ذهن گردشگران غذاست و ما به دنبال این هستیم که از این فرصت در جهت معرفی مولفه های مردم شناسی استان استفاده کنیم.
وفایی با بیان اینکه به دنبال ثبت غذاهای استان کرمان هستیم، افزود: ثبت ملی آبگوشت امام حسینی و شیرینی های پنج گانه استان در دستور کار قرار دارد.
محمد جهانشاهی معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان نیز گفت: این جشنواره با برپایی 80 غرفه از استان های کرمان، سیستان و بلوچستان و یزد در کنار مجموعه فرهنگی یخدان مویدی کرمان برگزار می شود.
وی افزود: برگزاری کارگاه های آموزشی، بخش مسابقه آشپزی، برپایی چادر عشایری و تجلیل از آشپزان برتر از برنامه های جنبی جشنواره سفره ایرانی است.
جهانشاهی بیان کرد: خوشبختانه در بخش دولتی و هم بخش خصوصی حامیان مالی خوبی در جشنواره داریم و 70 درصد از هزینه های برگزاری نمایشگاه توسط بخش غیر دولتی تامین می شود.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *