کاهش تورم و افزایش سرمایه گذاری ؛ مبنای برنامه ششم
رئیس کمیسیون تلفیق برنامه ششم توسعه گفت: دولت موظف است در پایان برنامه ششم، نرخ تورم را تک رقمی کند.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه سیاسی ، حاجی بابایی در گفتگوی تلفنی با بخش خبری ساعت 14 شبکه یک سیما با اشاره به آغاز بررسی برنامه ششم توسعه در صحن علنی مجلس گفت: برنامه ششم توسعه حاصل چهار ماه کار کمیسیون تلفیق با همکاری بخشهای مختلف تحقیقاتی پژوهشی و همچنین دستگاههای اجرایی است.
رئیس کمیسیون تلفیق برنامه ششم توسعه سرمایه گذاری در بخشهای کشاورزی و صنعت را از مهمترین سرمایه گذاری های پیش بینی شده در این برنامه دانست.
وی افزود: در شاخص های کلان برنامه ششم سالانه 680 هزار میلیارد تومان باید سرمایه گذاری صورت گیرد که 105 هزار میلیارد تومان آن سرمایه گذاری خارجی است .
حاجی بابایی اضافه کرد: با تسهیل سرمایه گذاری های خارجی و داخلی ، ایجاد تسهیلات برای سرمایه گذاران داخلی ، برنامه را به سمتی می برد که در پایان برنامه پنج ساله باید نرخ بیکاری از 12/6 درصد به 8/6 درصد برسد.
حاجی بابایی همچنین سرمایه گذاری در بخشهای کشاورزی و صنعت را از مهمترین سرمایه گذاری های پیش بینی شده در برنامه ششم توسعه عنوان کرد و گفت: دولت موظف است در پایان برنامه ششم ، نرخ تورم را تک رقمی کند.
وی اضافه کرد: بر اساس پیش بینی های صورت گرفته در برنامه ششم در زمینه فرهنگی نیز باید میلیونها کارمند نظام جمهوری اسلامی ایران بتوانند از عدالت برخوردار شوند.
رئیس کمیسیون تلفیق برنامه ششم توسعه همچنین برخورد با حقوقهای نجومی برای جلوگیری از فساد ، ایجاد عدالت در جامعه ، همسان سازی حقوق کارکنان کشوری و لشکری و نیز کارگران تامین اجتماعی و توجه به روستاها را از دیگر ویژگیهای برنامه ششم توسعه برشمرد .
وی گفت : برای اولین بار در این برنامه تعریفی از روستاها حول محور اقتصاد انجام گرفت و دولت را موظف کردیم که هر سال 5 هزار روستا را به سمت اقتصاد محوری سوق دهد .
رئیس کمیسیون تلفیق برنامه ششم توسعه تصریح کرد: آنچه ما برای برنامه ششم آماده کردیم در کمیسیون تلفیق بسیار نظام مند و تعریف شده است و در کنار آن تقویت شاخص ها و متغیرهای اقتصادی است.
حاجی بابایی در خصوص جایگاه اقتصاد مقاومتی در برنامه ششم توسعه نیز گفت : از 144 ماده مصوب این برنامه در کمیسیون تلفیق یک ماده را نمی توان پیدا کرد که سیاستهای اقتصاد مقاومتی در آن لحاظ نشده باشد.
وی اضافه کرد : سعی کردیم در این برنامه خصوصی سازی را به منتهای درجه خود برسانیم و شرایط را برای فعالیت بیشتر مردم در امور تولیدی آماده کنیم.
رئیس کمیسیون تلفیق برنامه ششم توسعه خاطر نشان کرد: همچنین شرایط را برای ارائه تسهیلات بانکی به میزان سالانه 180 هزار میلیارد تومان برای حرکت در جهت تولید داخلی فراهم کردیم.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *