برای تهیه نان سنگگ آرد مرغوب به نانوایان نمی دهند

8:00 - 29 آذر 1395
کد خبر: ۲۵۷۱۲۴
دسته بندی: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
رئیس اتحادیه نان سنگک درباره تبعات استفاده از آرد بدون سبوس و نامرغوب برای تهیه نان گفت: بارها به مسئولان هشدار دادیم که به خاطر سلامت مردم باید برای تهیه نان از آرد مرغوب استفاده شود اما متاسفانه کسی از ما حرف شنوی ندارد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *