مراکز قرنطینه در کشور ساماندهی میشود
رئیس سازمان حفظ نباتات کشور از ساماندهی مراکز قرنطینه در کشور خبرداد و اضافه کرد: تا پیش از دولت یازدهم و بر روی کاغذ بهصورت سوری ۱۵۰ شرکت ثبتشده بود که همگی غیرفعال بودند که در حال حاضر این تعداد شرکت به ۵۰ شرکت فعال رسیده است.
به گزارش گروه اقتصاد ، محمدعلی باغستانی، گفت: در جهان ۲۲۰ عامل قرنطینه گیاهی وجود دارد که در صورت ورود آنها به کشور خسارت چشمگیری به بخش کشاورزی وارد میشود.
وی اظهار کرد: مگس میوه مدیترانهای، مگس زیتون، جاروک جادوگر از مهمترین آفات و بیماریهایی هستند که بخش کشاورزی کشور با آن درگیر است.
رئیس سازمان حفظ نباتات کشور با اشاره به اینکه ۱۷ میلیون از سطح زراعی و باغی کشور برای مبازره با آفات بیماریها وجود دارد اظهار کرد: در سالهای اخیر شاهد مبتلا شدن ۱۲هزار هکتار از باغهای لیموترش توسط بیماری جاروک جادوگر بودهایم.
باغستانی تصریح کرد: برای بیماری جاروک جادوگر تاکنون هیچگونه درمان قطعی یافت نشده و کشاورزان باید کانون آلودگی را از بین ببرند و از درختان مقاوم ازجمله لیموی پرشین لایم استفاده کنند.
وی خاطرنشان کرد: توسعه شرکتهای ضدعفونی در راستای قرنطینه گیاهی، مبارزه شیمیایی با آفات بیماریها و مبارزه بیولوژیک از مهمترین برنامههای سازمان حفظ نباتات کشور برای کنترل بیماریها و آفات است.
رئیس سازمان حفظ نباتات کشور تصریح کرد: هرمزگان بهعنوان مهمترین درگاه ورود کالاهای کشاورزی به کشور باید ازلحاظ قرنطینه گیاهی بیشازپیش موردتوجه قرار گیرد.
باغستانی بابیان اینکه مبارزه با سن گندم در ۲میلیون هکتار از اراضی گندم انجام شد، خاطرنشان کرد: در سال گذشته در کشور مبارزه با آفات بیماریها در بیش از ۲۳میلیون هکتار در بخش باغبانی ، ۱۶میلیون هکتار در حوزه زراعی، ۲میلیون هکتار مدیریت آفات و یک میلیون و ۷۰۰هکتار در بخش شبکه مراقبت انجام شد.
وی بابیان اینکه مبارزه با علفهای هرز، بهرهگیری از پهباد در پایش آفات از دیگر اقدامات سازمان حفظ نباتات کشور در سال گذشته بوده است، اظهار کرد: تولید ۳۰۰تن صابون حشرهکش، گسترش مبارزه غیر شیمیایی و ثبت ۴۵۰برند سموم از مهمترین برنامههای سازمان حفظ نباتات کشور در سال جاری است.
رئیس سازمان حفظ نباتات کشور ساماندهی ۴۰۰۰ واحد فروشگاه غیرمجاز در کشور را از موفقیتهای سازمان حفظ نباتات کشور برشمرد و تاکید کرد: ۴۵۰واحد فروشگاه غیرمجاز در کشور وجود دارد که امیدواریم تا پایان سال این واحدها ساماندهی شوند.
وی در پایان از ساماندهی مراکز قرنطینه در کشور خبرداد و اضافه کرد: تا پیش از دولت یازدهم و بر روی کاغذ بهصورت سوری ۱۵۰ شرکت ثبتشده بود که همگی غیرفعال بودند که در حال حاضر این تعداد شرکت به ۵۰ شرکت فعال رسیده است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *