دستگاههای دولتی سیستان و بلوچستان باید از تولیدات داخل استان استفاده کنند
استاندار سیستان و بلوچستان افزود : بانکها موضوع شراکت در بخشهای اقتصادی را به نمایش بگذارند و هر بانک به جهت رونق تولید، طرحهای صنعتی برای همه شهرستانهای استان معرفی و اجرا نماید.
وی گفت: خروج از رکود و رونق تولید خواست نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است، لذا مسیرها باید درست انتخاب شود و این رویکرد ملی بر همه مباحث ارجحیت دارد.
هاشمی بیان کرد: هر دستگاهی از جمله بانکها و دستگاههای دولتی که مسیر را جهت این زنجیره هموار نکنند قطعاً برخورد جدی با آن صورت میگیرد، زیرا در این مقطع کشور ما نیاز به هموارسازی و توسعه فعالیتهای اقتصادی و سرمایهگذاری دارد.
استاندار سیستان و بلوچستان افزود: همه ما برای به کارگیری صحیح منابع در جهت رونق تولید و در راستای برنامههای اقتصاد مقاومتی که خواست رهبر معظم انقلاب و دولت است، مسئولیم و بانکها نیز باید در این زمینه پیشتاز باشند و از واحدهای صنعتی و تولیدی صیانت کنند.
وی تصریح کرد: در زمینه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید تیمی تشکیل شود تا عملکرد بانکها را در زمینه پرداخت کامل تسهیلات بررسی نماید و بانکهای خصوصی نیز در این زمینه سهم دارند و اگر بانک خصوصی همکاری لازم را صورت ندهد قطعاً مردم نیز همکاری خود را با آنها قطع میکنند.
هاشمی بیان کرد: هر بانک برای هر شهرستان طرح صنعتی خود را اعلام و شراکت را به نمایش بگذارند تا شراکت بانک با بخش خصوصی باعث افتخار شود.
استاندار سیستان و بلوچستان افزود: برای رونق تولید در استان سهمی مشخص شده و به تبع آن هر بانک نیز چهارچوبی دارد و با انعطاف باید تسهیلات بگونهای پرداخت شود که در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی بوده و راه نیز برای سرمایهگذاری هموار شود و در این زمینه نیز بانکها باید قدرت ریسکپذیری خود را بالا ببرند.
وی اظهار داشت: به دستگاههای دولتی استان ابلاغ شده برای پروژههای استانی از تولیدات داخل استان استفاده شود تا چرخه تولید استان فعال شود و یک تیم تخصصی از سازمان بازرسی، دارایی و استانداری تشکیل شده تا عملکرد استفاده از کالاهای تولید استان و خرید کالاها از سال 94 تاکنون را بررسی ویژه نماید و هر دستگاهی غیر از این عمل کرده باشد قطعاً با آن دستگاه برخورد صورت میگیرد.
هاشمی گفت: همانگونه که برای تامین اولیه لوله طرح 46 هزار هکتاری در منطقه سیستان کارخانه تولیدی لولههای "GRP" ایجاد شد تا بخشی از لوله مورد نیاز پروژه را تامین کند و موجبات اشتغال بیش از 300 نفر را به صورت مستقیم ایجاد کرد، نیاز است برای 1300 کیلومتر لولهکشی گاز درون شهری زاهدان نیز کارخانه تولیدی این لولهها در استان ایجاد شود تا از تولیدات استان استفاده شود.