کاهش خطر ابتلا به سرطان با مصرف روزانه 5 وعده میوه و سبزی

23:13 - 16 آذر 1395
کد خبر: ۲۵۲۵۵۳
مدیر بازآموزی دانشکده پرستاری-مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه 20 تا 40 درصد بیماران مبتلا به سرطان دچارکاهش وزن و بی اشتهایی می شوند، گفت:مصرف حداقل 5 وعده میوه و سبزی در روز نقش بسزایی در کاهش احتمال بروز سرطان روده دارد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *