قصور مسئولان در به وجود آمدن انفعال دانشجویی
دانشجو حکم وجدان بیدار جامعه را دارد و اصلاح جامعه بدون همکاری و فعالیت دانشگاه و تشکلهای دانشجویی امری تحققناپذیر و دور از دسترس به نظر میرسد. برای همین بهتر است ترتیبی اتخاذ داده شود تا دانشجویان بتوانند با خیال آسوده و به دور از دخالتگری احزاب به فعالیت قانونی خود ادامه دهند.
خبرگزاری میزان -
به گزارش خبرنگار گروه جامعه ، با توجه به اینکه امروز 16 آذر ماه، مصادف با روز دانشجو است به سراغ یکی از فعالین تشکل های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی رفتیم و نظر وی را درباره ضرورت تشکل ها و فعالیت های دانشجویی در دانشگاه جویا شدیم.
سجاد شهریزاده یکی از فعالین دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: بدون شک دانشگاه خط مقدم مبارزه با نابسامانی و جهالت در میان ملتها است. همانطور که در سراسر تاریخ معاصر از مشروطه تا به الان، دانشجو حکم وجدان بیدار جامعه را داشته و اصلاح جامعه بدون همکاری و فعالیت دانشگاه و تشکلهای دانشجویی امری تحققناپذیر و دور از دسترس به نظر میرسد.
وی همچنین جایگاه دانشگاه آزاد را در فعالیتهای دانشجویی اینگونه ترسیم کرد: دانشگاه آزاد اسلامی از دیرباز تاکنون نقش بسزایی در جنبشهای دانشجویی ایفا کرده که در این امر میتوان به نشریات دانشجویی آن و مقالات فرهنگی - سیاسی دانشجویان و اساتید آن مراجعه کرد که بخش عمده فعالیت دانشجویی در کشور را تشکیل میدهند.
شهری زاده، مسئولان را در به وجود آوردن فضای انفعالی در فعالیتهای دانشجویی سطح دانشگاه آزاد مقصر دانست و گفت: در مورد فعالیت تشکلهای صنفی و دانشجویی در حال حاضر بوروکراسی دست و پاگیر اداری که با صرف زمان بسیار زیاد دانشجویان را از انجام هرگونه فعالیتی دلسرد میکند با انجمنهای دانشجویی دست به گریبان است. این امر در واحدهای دانشگاهی بزرگ متاسفانه بیشتر به چشم میخورد. با روی کار آمدن دولت جدید همواره امید این بوده است که فعالیتهای به حق صنفی دانشجویان مورد توجه بیشتری واقع شود.
وی تأکید کرد: این نکته را نباید از نظر پنهان داشت که آزادی و استقلال کشور در گرو آزادی دانشجو و دانشجویان است و فعالیت تشکلهای دانشجویی تنها راه آگاهیبخشی به جامعه و در نتیجه خنثی کردن طرحهای پروپاگاندا در داخل و خارج است.
شهریزاده در ادامه این گفتوگو، به ارائه راهکارهای خود برای پیادهسازی اعتدال در دانشگاه پرداخت و گفت: برای پیادهسازی رویکرد اعتدالی در دانشگاه الزام به سانسور و ایجاد فضای امنیتی نیست بلکه باید نظرات و ایدههای دانشجویان را با آغوش باز پذیرفت و با ایجاد فضای باز و تضارب آرا سعی در پیشرفت آن نظرات به سمت و سوی اعتدال داشت.
وی همچنین تصریح کرد: همه این موارد در صورتی عملی میشود که دولت جدید از تاریخ گذشته ایران و جهان، این درس را بیاموزد که دانشجو اجبار و تحکم را تمکین نمیکند بلکه باید با او به زبان منطق سخن گفت.
فعال دانشجویی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات گفت: یکی از چالش برانگیزترین مسائل دولت یازدهم را میتوان آزادی بیان و تضارب آرا در دانشگاهها دانست.
شهریزاده تاکید کرد: امید است دولت یازدهم، مسئولانه وارد عمل شود و ترتیبی اتخاذ کند تا دانشجویان بتوانند با خیال آسوده و به دور از دخالتگری احزاب به فعالیت قانونی خود ادامه دهند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *